Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Петлићи освојили турнир у Бугарској

Звездина омладинска школа наставља да бележи одличне резултате на међународним турнирима. Дечаци рођени 2003. године освојили су турнир у Благоевграду у Бугарској победивши у финалу Динамо из Загреба након бољег извођења једанаестераца 1:1 (5:3).

На турниру у граду смештеном у долини реке Струме учешће су узеле јаке екипе – Левски, Славија, Вардар, Динамо, Војводина, Пирин и Академија Пандев. На путу до пехара наши петлићи остварили су убедљиве победе. Прво су са 5:0 савладали Славију из Софије, а потом и Пирин резултатом 3:0. У малом српском дербију у полуфиналу београдски црвено-бели су били бољи те их је у финалу чекао Динамо из Загреба. Регуларан део меча завршен је резултатом 1:1, изједначујући гол за Звезду постигао је Властимир Величковић. У извођењу пенала највише се истакао голман Ћопић који је одбранио први пенал противничком капитену. У нашој екипи у стрелце су се уписали Ђурић, Величковић, Јовановић, Петровић и Бачанин те је крајњи резултат био 5:3.

За најбољег ирача турнира проглашен је Богдан Петровић.

У Бугарској су Звезду представљали: Ћопић, Деспотовски, Мијаиловић, Величковић, Хити, Ђурић, Јовановић, Лекић, Бјелановић, Бачанин, Петровић, Јанковић, Трифуновић, Остојић, Дамјановић, Бјелић, Ђорђевић, Савић и Крстић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment