Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Пуцаревић у Румунији, Брђовић у Зрењанину

Пуцаревић у Румунији, Брђовић у Зрењанину

Женски одбојкашки клуб Црвена звезда наставља са припремама за нову сезону. Пуцаревић и Брђовић неће наредне сезоне носити црвено-бели дрес. После два појачања, уследили су и одласци.

Марија Пуцаревић, техничар и капитен Црвене звезде прошле сезоне каријеру наставља у Румунији, у екипи Таргу Муреш, за коју је протекле сезоне наступала Љубица Кецман. Пуцаревић је имала проблема са повредом шаке током већег дела сезоне, па није успела да помогне Звезди колико се очекивало. У Звезду је дошла из немачког Ахена.

И други техничар женске екипе је напустио Љутице Богдана. Александра Брђовић је појачала МД Зрењанин, а за петопласирану екипу Wiener Stadtiche лиге наступаће као позајмљени играч Црвене звезде. Брђовић је прошлу сезону носила црвено-бели дрес, а претходно је била у екипи Смеч 5.

Женски одбојкашки клуб су напустиле и Катарина Маринковић (примач, САД), као и оба либера, Нина Росић, којој је истекао уговор и Анита Златић.

Добре вести јесу да су се од тешких повреда опоравиле блокери Јелена Трнић и Олга Јејић, као и Милка Стијепић.

Црвена звезда је до сада представила два појачања, Кристину Ђурић (техничар) и Катарину Вукомановић (либеро).

Тренер Мира Мусулин ће ускоро имати цео тим на окупу по повратку сребрних јуниорки са Европског првенства у Словачкој, које су претходно учествовале на Балканском купу.

Звезду су у Словачкој представљале Ана Јакшић (техничар), Тијана Милојевић (либеро), Анастасија Секулић (примач), Тамара Радмиловић (блокер), Вања Букилић (коректор) и Ања Ашоња (примач). У стручном штабу улогу статистичара је обављао наш Александар Цветковић, а тим менаџер репрезентације била је Весна Ђуришић-Читаковић, спортски директор.

Повезане вести

Leave a Comment