Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Михаило Ристић остаје у Звезди, уз капитенску траку

Михајло Ристић

Млади фудбалер Црвене звезде Михаило Ристић остаје у клубу и постаје капитен тима, најавио је генерални директор Звездан Терзић.

Терзић је пре неколико дана открио да је Звезда одбила понуду Макабија из Тел Авива вредну два милиона евра уз 20 одсто од следеће продаје за Ристића.

Ристић остаје у Звезди, потписаће нови трогодишњи уговор са нама и добиће капитенску траку. Он ће бити лидер овог тима – рекао је Звездан Терзић.

Ристић је већ три сезоне у првом тиму Црвене звезде, одиграо је укупно 66 утакмица и постигао четири гола.

Повезане вести

10 comments

Estrella Roja сеп 7, 2016 at 21:41

Pogubljeni svi kriterijumi u vrednovanju igrača. Ranije su utakmice bile reper za kandidovanje igrača za tako prestižan status poput kapitenske trake na ruci. Danas, ako pristaneš da produžiš ugovor sa par utakmica iza sebe, postaješ kapiten bez problema.. Ristić je samo donekle pokazao da nije prosek, isuviše je debeo za profesionalnog fudbalera, a siguran sam da nije talenat Gaskojna da bi to bila efemerna stvar.Trebalo ga je prodati Izraelcima.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 7, 2016 at 22:40

prijatelju i ja to kazem a neki Pera dole me nagrdi..jos se covek seca i sta sam rekao pre par godina za Gruju..sta da ti kazem…jedino mi greska sto zivim na zapadu,bio fudbaler i sada sam ovde u sportu i najvise na svetu volim zvezdu a brztalno sam realan jel trazim kvalitet a ne prosecne igrace koje ima i u opstinskim ligama

Reply
mica ubica сеп 12, 2016 at 07:07

Rile debeo? Jel si video ti njega uzivo nekad? Ocigledno ne.

Reply
josif сеп 6, 2016 at 20:43

Ja mislim da je ponuda od 2.2 miliona evra za Ristica bila ok.Uneo bise finansiski mir do kraja sezone a i mali Milosevic bi konacno dobio sansu.Ovako rizikujemo da igranjem na poziciji beka Ristic nazaduje u karijeri i da Zvezda ostane bez para kao u slucaju Darka Lazovica.Pozz.MKD

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 7, 2016 at 00:56

i ja to mislim..mislim da vise nikad te pare za njega necemo dobiti..pa ispade da je skuplji od kataia..ali mislim da je to terzina patka

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 6, 2016 at 17:35

niti ce on biti bek niti ce on biti lider..tacka..moze samo da bude skroman vezni igrac

Reply
pera сеп 6, 2016 at 22:20

Gresis prijatelju kao i obicno, secam se kad si oblacio i kad je Gruja bio u pitanju. Ovaj strucni stab radi dobro ali je istina da se mora otarasiti nekih stranih igraca zarad buducnosti kluba. Buducnost su perspektivni domaci igraci a to je Rile sigurno i to na mestu zadnjeg veznog sa leve strane napada tima. Osnovno sto moramo da promenimo je sistem igre. Ovi igraci su godinama navikavani na sistem 4 4 2 a izgleda da je tako i pravljen tim. Mislim da je jedina greska u prelaznom roku sto nismo doveli Djurdjevica ili Ognjenovica a otarasili se Sikimica i Orlandica uz svo postovanje za Sikimicev entuzijazam i odanost klubu. Ovaj drugi ne zasluzuje nista jer je uguran u Zvezdu na silu. Steta je sto je rasprodato blago mladih igraca koji sada nigde ne igraju za sitne pare.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 7, 2016 at 00:54

prijatelju ne ljuti se ali iskreno se ne razumes u fudbal..ozegovic nije mogao da igra nigde a kamoli kod nas..pusti se tih gluposti sa ozegovicem,mihajlovicem…gledaj malo kvalitet pa ce ti biti lakse da prepoznas ko je igrac za zvezdu..pozz

Reply
pera сеп 7, 2016 at 12:14

O razumevanju fudbala govore ovi minusni lajkovi koje ti ja nisam davao. Previše se ophodiš kao neko ko je u struci a komentari su preteški za amatera koji iz tebe govori. Ponašaj se dobronamerno prema klubu koji voliš. Ja se iskreno ne razumem previše u fudbal ali imam veliku želju da pomognem ovoj napaćenoj Zvezdi jer su je razvukli različiti vukovi od lopuža do onih sa druge strane brda. Ovi prvi jer je imala pare kad se kralo a ovi drugi iz straha od nje same i od nas koji smo većina u ovoj državici.

Reply
oknarb сеп 6, 2016 at 15:37

да ли ће бошко јанковић у звезду или пензију

Reply

Leave a Comment