Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Бутулија:“Не пада ми напамет да поднесем оставку“

Игор Бутулија - не помишља на оставку

Рукометаши Црвене звезде у најмању руку почетак сезоне у домаћој Супер лиги и регионалној СЕХА лиги започели су срамотно. Након тријумфа у 1. колу домаћег такмичења над Колубаром из Лазаревца, уследио је низ пораза. Редом су наше рукометаше побеђивали Нексе, Југовић, Борац Бањалука и на крају доскорашњи друголигаш Обилић.

Очекивало се да ће срамотни неуспех против „Витезова“ упалити црвену лампицу у нашем рукометном колективу, али… Након преспаване ноћи, тренер црвено-белих рукометаша Игор Бутулија је изјавио:

– Не пада ми напамет да подносим оставку. Ја сам велики борац. Ти који траже моју оставку, нека дођу на тренинг да виде како радим. Никада нисам доживео да немам пола тима. Против Обилића смо играли без оба лева крила, десног бека Докића, Косановић је био повређен до овог дуела, имамо и нерешене сертификате. То није екипа са којом сам прошао припреме. Ипак, ништа није оправдање за пораз од Обилића, али у клубу је колапс. У играче се увукао неки страх, као да сви играју са блокадом у глави. Међутим, и поред два стартна пораза ништа још није готово. Победимо Партизан два пута и то је то. Само да уђемо у серију победа.

Капитен Црвене звезде Божидар Надовеза је о свему што се догађа изјавио:

– Целе ноћи након меча са Обилићем нисам спавао. Ни сам више не знам шта се дешава. Мене је и као човека и као играча срамота. Знам да ћемо првом победом изаћи из кризе, али како играмо не знам када ће она и да дође. Сада идемо на Цетиње. Ловћен је тим за респект, али ипак све зависи само од нас.

 

Повезане вести

24 comments

Cetnici sever окт 5, 2011 at 09:36

bolje da su sacuvali trivundzu i onog golmana,nego sto su doveli 15 igraca.

Reply
goran окт 4, 2011 at 23:52

Butulija, ja mislim da treba da počneš da biješ te igrače. Puno su se oni tebi opustili. Videće oni svoga boga kad dvaput pobediš Partizan. HA HA HA. Nemoj, čoveče da me zasmejavaš pred spavanje

Reply
Duško окт 5, 2011 at 10:00

Pa, kako se ponaša na utakmici, izgleda da nam samo još to nedostaje. Na kraju će igrati pred praznim tribinama. Ionako na Zvezdine utakmice dolaze još samo roditelji. Kao u Tigrićima i Lavićima.

Reply
cica окт 4, 2011 at 23:42

Znači, sine, čovek lud potpuno. Bez imalo morala i stida. Butulija i njemu slični su osnovni krivci što svog sina odgovaram da krene da trenira rukomet. BRUKA SRPSKOG SPORTA. Zato i imaju 50-ak gledalaca na utakmicama.

Reply
davor окт 4, 2011 at 23:13

Jedini koji imaa problem u glavi je Butulija i ostatak uprave. I to jaaaako ozbiljan.Umislio covek da je BOG, pa mu nije jasno kako i mi to ne vidimo. Ponašanjem pokazuje elementarno nevaspitanje, arogantnost i gordost. Osnovno je pitanje: Ko drži tog čoveka i pored neviđenog neznanja i niza neuspeha. Solun, SEHA, Savezna liga. Poraz za porazom. Ko je formirao ekipu? Da mu nije neko nametnut, pa su mu sada igrači krivi. Neka bude pošten, taj veliki Zvezdaš, pa kaže nama navijačima šta je to uradio Vukas, pa ga je oterao. Šta to čovek nije bio u pravu?
Neka nam kaže zašto je doveo Čavaljugu, pa za mesec dana raskinuo ugovor sa dečkom koji važi za neverovatnog organizatora, jako inteligentnog i fer play igrača koji je na prvoj utakmici po povratku, u takođe novom i neuigranom timu Požarevca, za pola sata igre dao osam golova?
Šta je ovaj čovek umislio da je on? I još bolje pitanje je; Ko je to njemu dao u ruke sudbine ovih momaka, a da pri tom nizašta ne odgovara?

Reply
MOMA zvezdaš окт 5, 2011 at 10:12

Svaka čast Davore, najbolje si ga okarakterisao. Ja sam se, takođe iznenadio za Čavaljugu. Gledao sam ga prošle sezone u Požarevcu. Čovek kida na terenu. Najbilji komentar koji sam čuo u gledalištu na jednoj utakmici za njega je bio: “ Kako ovj dečko brzo misli „. Biće da su se u upravi pobojali tih brzomislećih.

Reply
aikido окт 4, 2011 at 23:08

ukidaj!!!!! ne sramotimo se više!

Reply
milorad окт 4, 2011 at 23:03

Mislio sam da napišem nešto pogrdno, ali…sama igra je najpogrdnija. Naravno da Butulija nije sam kriv, krivi su i ostali u upravi. To ga ipak ne spašava bruke – pet poraza, a šesti sledi na Cetinju. Ko je doveo te *kolosalne* igrače? Niko od niih nema 15 godina i ne treba njima, navodnim velikanima, pola godine da se uigraju. Da išta vrede davno bi stvorili tim, i bez velikog trenera. Ovaj najnoviji kapiten treba da se pokaže na terenu, a ne da priča o svojoj nesanici – to se nikoga ne tiče. Vreme je da navijači znaju ko je i zašto došao, ko je i zašto otišao, ko vredi u timu, a šta je učinila i čini uprava.

Reply
Crveni окт 4, 2011 at 23:51

I ja kazem da svakom pripada deo krivice….ali Milorade, ko tera Butuliju da mu juniori vode svaku utakmicu i da oni odlucuju?? Cija je to krivica ako nije njegova?? Naravno da on ne odgovara za lose pasove i promasene zicere i penale…ali kada bi se konacno odlucio da uigrava jednu te istu postavu bila bi duga prica. Ovako se desi da neki igraci (i pored silnih treninga) prvi put zaigraju zajedno na nekoj utakmici ( ?!) Iskreno mislim da se Butulija malo izgubio u svim ovim porazima i da sad ne zna sta radi. Sto se tice najnovijeg kapitena, on ima bar savest za razliku od trenera koji je bas lepo spavao noc posle poraza! Na terenu se pokazao i vodio ekipu,dok je igrao! A zasto je poslednje dve utakmice na klupi (dok umesto njega deca srljaju po terenu), to opet niko ne zna osim trenera. Sve u svemu,Milorade,ja se iskreno nadam da ce se nesto promeniti pa da cemo moci komentarisati sve ovo u nekom lepsem svetlu. Pozdrav!

Reply
milorad окт 6, 2011 at 09:29

Ako pogledate malo niže kroz komentare, videćete da sam prognozirao da ćemo izgubiti od Lovćena. Za to stvarno nisu bile potrebne sposobnosti jedne Vange. Dovoljno je videti (ili pročitati) kako su naši igrali i reći: dosta, zaboga! Ako neko od šest utakmica pet izgubi, onda nema više nikakvog opravdanja. Jedini način da se dozovu pameti, jer sami to ne mogu – jeste da se bojkotuju kompletno, dok se uprava ne promeni!

Reply
Vanja окт 4, 2011 at 22:17

Butulija ne brukaj se, podnesi ostavku! Podnijeti ostavku nije pitanje hrabrosti vec pitanje casti a ukoliko si castan covjek a vjerujem da jesi, podnesi ostavku.

Reply
goran окт 5, 2011 at 00:18

Može biti da je čovek častan, ali mu treba mnogo da mu se upali signalna lampica kada je dosta. On je častan, ali po samo njemu znanim kriterijumima.

Reply
CZovac окт 4, 2011 at 21:45

Ljudi, Delije, budimo realni, mi vidimo stanje na tabeli i rezultate!
Ono sto se desava u kubu malo ko od nas zna, mozda Butulija ima pravo kada kaze, ko sumlja u njegove sposobnosti da trenira neka dodje i neka se uveri!
Ipak, za greske u pasu, ne semo njega kriviti, jer ako On mora da ih uci tome, onda jbg…Za promasene sedmerce, gresku u koracima ili tome slicno, to je nesto do igraca!
Butulija je veliki zvezdas, poznaje materiju, samo je pitanje da li to mogu igraci da upiju, ako ne, onda odluka, ili novi trener,ili igrac koji ce da poveze igru!
Znamo da sa parama ne mozemo da pariramo drugim klubovima, ali zato kao navijaci mozemo i moramo da budemo #1 !!!

Reply
Kaligula окт 4, 2011 at 21:41

pa ne pada ni nama na pamet da svake godine izgubimo titulu zbog tebe…

Reply
Cetnici sever окт 4, 2011 at 19:15

ja sam do skoro mislio da je on najbolji trener u sportskom drustvu,kad ono,on nas unisti…

Reply
Dio окт 4, 2011 at 18:58

Cega god se dotakao upropastio je. Bio je dobar igrac ali kao treneru mu fali jos prakse ali zvezda i reprezentacija nisu za eksperimente !

Reply
Realno окт 4, 2011 at 18:44

Pa naravno da mu ne pada na pamet da podnese ostavku. Sta ce onda da radi, da ode na biro? 😀 Neka ga gore od ovog ne moze

Reply
Теша_Делија!!! окт 4, 2011 at 18:33

A otkud vi znate sta se desava unutar kluba i kolika je prava krivica Butulije? Ove sezone smo doveli 15 igraca, mnogi su i otisli, svasta se izdesavalo, nije tu samo trener kriv!

Reply
Vlada Tosic окт 4, 2011 at 20:31

Pa ja i ti i jos nekoliko nas sa sajta da se skupimo i sa mesec dana treninga bi pobedili Obilic ( mozes misliti OBILIC)…OSTAVKA BREEEE

Reply
davor окт 5, 2011 at 00:08

Poštovani Teša, nismo mi doveli 15 novih, nego Butulija, Peruničić, Šljivančanin ….. , a oni su i otpuštali. E za to se snosi odgovornost. Pogotovo, kada se imaju saznanja o njihovim nečasnim radnjama u tom poslu.

Reply
Deki окт 4, 2011 at 18:00

A ako te lepo zamolimo ???

Reply
Miki окт 4, 2011 at 17:29

Nemoj da ti bude Tole kriv ako izgubimo!!!

Reply
Lucano окт 4, 2011 at 16:49

Kuku, jadni mi sa ovim.

Reply
Milan Djuka окт 5, 2011 at 15:04

Ljudi kako sam ga gotivio kao igraca!I jeste bio igracina ali mi se uopste ne svidja njegovo ponasanje na utakmicama , to jedan dobar trener sebi ne sme da dozvoli.Kakav je covek ne znam ali mi sve ovo govori da tu nisu cista posla i da on nije ni veliki trener a ni veliki covek.Rezultati su ocajni i sada a i prosle godine smo izgubili titulu zbog nas samih (Butulije i Perunicica) a ne zbog drugih.Po meni sve je jasno.Odlazi bre covece ,vreme je!!!

Reply

Leave a Comment