Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Милко Бјелица, ипак, поново црвено-бели!

Милко Бјелица поново црвено-бели

Звездино дете, Милко Бјелица, ново је појачање црвено-белих пред нову сезону!

КК Црвена звезда добио је у четвртак велико појачање за наредну сезону, двогодишњи уговор са црвено-белима потписао је Милко Бјелица.

Бјелица, који је рођен 4.јуна 1984.године у Београду, „дете“ је клуба са Малог Калемегдана, а у дресу Црвене звезде провео је пет сезона од 2001-2006.године.

Након тога, уследиле су две епизоде у Немачкој (Брауншвајг и Келн),а од 2008.године стандардни је члан великих европских клубова: Лијетувос Ритаса, Куће Лаборал, за коју је наступао 3 сезоне, ЕФЕС Пилсена, и коначно Дарушафаке, из које се и вратио у своју кућу – Црвену звезду.

Милко Бјелица, висок је 207цм, донеће велико евролигашко искуство и квалитет у екипу коју предводи тренер Дејан Радоњић, и биће велики ослонац у игри на позицијама криног центра и центра.

КК Црвена звезда тако је довела и треће појачање за наредну сезону, након Чарлса Џенкинса и Огњена Кузмића. Клуб наставља интензивно да ради у прелазном року на даљем ојачању тима, који сезону отвара утакмицом против МЗТ-а у Београду у оквиру АБА лиге јтд.

Добро дошао кући Милко!

Повезане вести

16 comments

LAKY сеп 9, 2016 at 16:27

LJDI DOLAZI PULEN PROVERENO

Reply
Loki сеп 9, 2016 at 13:31

Interesuje me samo ko ce u ovoj ekipi da daje koseve? Ali stvarno… Pa, ovde nema igraca koji moze dati vise od 8 do 10 koseva na utakmici. Pa mi smo celu proslu sezonu igrali samo na Milera i Cirbesa… MORALI smo da dovedemo Pulena!!!!

Reply
Filip сеп 9, 2016 at 09:48

Covek ima 32 godine , sledece godine puni 33 , da li stvarno mislite da moze da izdrzi ovogodisnji tempo evrolige i aba lige a da pritom igra na vrhunskom nivou .Doveli amo Djenku umesto Tarensa , sto znaci da smo doveli mnogo slabijeg igraca kao zamenu za njega , indenticno su to uradili sa Milerom doveli su Bjelicu opet mnogo mnogo slabijeg igraca. Budzet za ovu godinu je veci nego za proslu a dovode se slabiji igraci sa slabijim platama.Budzet je 5,9 miliona pa zar ne moze da se dovedu tri stranca top klase nego vracaju nekadasnje igrace koji nazalost nisu top klasa , sve su to dobri kosarkasi ali u ovogodisnjoj konkurenciji evrolige bojim se da nemamo sta da trazimo sa ovakvim igracima, sem ako se ne dovedu bombe na poziciji centra i pleja .

Reply
DJOLE BARI 91 сеп 9, 2016 at 00:12

DOVESTI ODMAH PULENA PO SVAKU CENU. NEVEROVATAN ŠUTER,BAŠ ONO ŠTO NAM TREBA.

Reply
pera сеп 8, 2016 at 20:07

Nema razloga za kukanje. Vratio se Milko doći če i neka aždaja a zaboravlja se da smo do juče jedva pravili roster. Žao mi je ljudi koji su očekivali tim od 5 mil eur ali mi te pare nemamo a ne treba zaboraviti da je u sistemu i FMP koji takodje ove sezone igra ABA ligu s tim što bi moj savet bio da ako je tako tim FMP.-a ima 10 prospekata Zvezde i da od njih dobijemo bar dva nosioca za naredne sezone. To takodje podrazumeva da mi tamo imamo i vrhunski trenažni proces i kadar kako bismo pružili uslove da momci napreduju prema očekivanju. Dakle bez uzbudjenja imaće Zvezda sigurno tim za dominaciju na Jadranu i konkurentan timski za Evro ligu. Dakle plej i još jedan centar.

Reply
Alex сеп 8, 2016 at 20:02

Jos stranci plej i centar i to je to. Milera sigurno ne moze da zameni, ali je solidan igrac, plus Simanic koji ce konacno dobiti vise minuta. A i od kapitena se ocekuje da eksplodira ove sezone.

Reply
dejo сеп 8, 2016 at 18:03

Mislim da ne KK nase Crvene Zvezde doveo slabo pojacanje za EL ,nadam se da uprava KK Crvena Zvezda barem planira da dovede ozbiljnog centra i odlicnog pleja jer bez toga nema napretka u EL upravo naseg KK Crvena Zvezda ,nego ako su finansije problem u KK Crevna Zvezda zasto to Covic ne rece za igrace koji ne mogu da dodju u nas KK Crvena Zvezda da znamo

Reply
Estrella Roja сеп 8, 2016 at 18:00

Sad već mogu reći da je ovo katastrofalan prelazni rok pa da i dva NBA igrača ostave za kraj. Umesto da budemo na nivou zahteva nikad jače Evrolige, gde smo imali privilegiju da uđemo i to kao jedini klub iz bivše zemlje, mi pravimo tim za domaće okvire, bez ikakvih ambicija u Evropi izuzev jedne ili dve pobede koje ćemo predstaviti kao davidovske ostvarene u neravnopravnoj konkurenciji sa evropskim „aždajama“. Smatram da se Čović zasitio Zvezde i to još prošle sezone kada smo uzeli triplu krunu, prošla sezona je bila neviđena sreća, nikako vizija ili neki smisleniji plan. Faktor x je bio Miler, igrač koji se nalazi jednom u 50 godina. Za iskorak i održavanje Zvezde na nivou Evrolige su potrebni novi ljudi. Izbeći ću čitanje botovskih hvalospeva o Milku sa raznih zvezdaškh foruma, što bi i mnogima ovde preporučio.

Reply
Estrella Roja сеп 8, 2016 at 22:04

Pretprošle sezone, mea culpa.

Reply
Loki сеп 9, 2016 at 13:22

Hajde ovo sto su lupili minuse na ovaj komentar neka se jave i objasne sta nije tacno u komentaru!!!

Reply
Estrella Roja сеп 9, 2016 at 16:57

Ha, to ti je ,prijatelju, uobičajen gest velikih Zvezdaša koji čitaju samo prvu rečenicu. Bitno je da su uočili da je neko protiv Uprave kluba, što se odmah da zaključiti kao disonantni ton i grobarski ispad. Argumenti su sasvim sporedna stvar i uzimaju se u obzir samo ako idu na ruku njihovim stavovima, tj. stavovima rukovodećih ljudi. Usrećili smo se sa Milkom, još samo i Tica i mali Čović da stignu i nebo je granica. 🙁

Reply
Hadži Dragan сеп 8, 2016 at 17:38

Izgleda da se nema love.U pravu ste i Kastiljo i Josife,ali sačekajmo pojačanja na centru i pleju.Ako dođu dobri Ameri ipak možemo biti konkurentni za final-eight.

Reply
Struki Loznica сеп 8, 2016 at 17:28

Ne znam cemu ovoliki pesimizam? Niko valjda normalan ne ocekuje da igramo fajnal-for eurolige, najbitnija je ABA liga, a ovaj tim uz jos 2 pojacanja (plej i centar ) ponovo ce biti neprikosnoven na Jadranu…

Reply
kastiljo сеп 9, 2016 at 00:24

Ali zasto je najbitnija ABA liga kad nju i igramo da bismo mogli u EL…?! To su alibi price poput ovih iz uprave Fk… Nije evropa prioritet vec domace prvenstvo… Jel neko stvarno misli da igraci poput Milera,Cirbesa,Vilijamsa itd dolaze da igraju u polupraznim dvoranama po bivsoj jugi…?? Isto kao sto su u Fk dosli Kanga,Mouche i Ruiz da bi igrali u evropi,najmanje u LE,a ne u NP, G.Milanovcu i Surdulici…

Reply
kastiljo сеп 8, 2016 at 16:42

Kuzmic,Bjelica….Tesko da cemo bilo sta uraditi ove sezone u EL ako nam ovi budu nosioci..Jedino ako neko od starosedelaca ne eksplodira,poput Dangubica, Mitrovica, Gudurica…Moramo ozbiljnog centra dovesti jer mi nismo suterska ekipa.

Reply
josif сеп 8, 2016 at 16:41

Jos jedan dokaz da para nema!Istrosen igrac,mozda za ABA ali nikako za EL.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment