Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Луковић: Одличан рад на Златибору

Пауза током које је у први план дошла „А“ селекција Србије приближила се крају, а ново коло Суперлиге је пред вратима. Већ у суботу, 10. септембра, капије стадиона „Рајко Митић“ поново ће бити отворене за навијаче Црвене звезде.

Серију победа црвено-бели ће покушати да наставе против Бачке, екипе која има статус новајлије када је такмичење у Суперлиги у питању. Да навијачи Црвене звезде имају разлога за оптимизам, сведоче и речи капитена црвено-белих Александра Луковића.

Одрадили смо и последњи тренинг на овим мини-припремама на Златибору. Општи утисак је да смо радили добро, били смо веома мотивисани и сигуран сам да ћемо спремни ући у наредну утакмицу коју у суботу играмо против Бачке. Позивам навијаче да нас подрже, јер нам је њихова подршка потребна. После Бачке нам долази дерби и, понављам, позвао бих навијаче да нас у што већем броју подрже у суботу – рекао је Александар Луковић.

Стручни штаб највише може да буде задовољан чињеницом да су сви фудбалери спремни и да није било повреда. О атмосфери не треба трошити речи.

Код нас је увек атмосфера добра тако да то није ништа ново. Дефинитивно се боље ради и тренира када је атмосфера добра и то је један од предуслова за добре резултате. Познат је начин рада шефа и то како функционишемо. Из утакмице у утакмицу ћемо поправљати форму. Што се тиче наше лиге испунили смо зацртани циљ, ако изузмемо утакмицу првог кола против Напретка, али јако је битно да наставимо у овом ритму – сматра Звездин капитен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment