Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Наставак продаје сезонских улазница

Нова сезона у којој црвено-бели бране два трофеја и играју као једини представник Србије нови формат Евролиге је све ближе, а КК Црвена звезда мтс наставља продају сезонских улазница за такмичарску сезону 2016-2017.

Први део (претпродаја) био је врло успешан, јер је продато преко 2000 сезонских улазница, а наставак кампање почиње 12.септембра и трајаће до званичног почетка сезоне која за наш клуб стартује 1.октобра у дворани „Александар Николић” утакмицом са скопским МЗТ-ом.

Купци сезонских улазница, најбржи и највернији, и овога пута ће имати додатни попуст од чак 1900 динара. Поред стандардног попуста за све доносице прошлосезонских годишње улазнице (који и даље износи 900 динара), првих 200 купаца сезонских улазница добија додатни попуст од 1000 динара (осим почасних места). Клуб подсећа на цене сезонских улазница:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 20.000 динара

ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 30.000 динара

ПЛАВА ложа – 40.000 динара

БЕЛА ЛОЖА: 38.000 динара

ЛОЖА: 50.000 динара

СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА (почасна места): 150.000 динара

Сезонске карте свих категорија, нумерисане (ложе и почасна места) и ненумерисане (партери и трибине), продаваће се у просторијама клуба на Малом Калемегдану 2 у следећим терминима:

– радним данима од 09-18 часова

– субота од 10-15 часова (просторије клуба Мали Малемегдан)

У ТЦ Ушће, продајно место Евентима, сезонске карте продаваће се сваког дана од 10-22 часова (само продаја ненумерисаних сезонских улазница за партере и трибине). Такође, за све присталице и навијаче нашег клуба из иноостранства и унутрашњости Србије, овога пута отворена је и могућност куповине сезонских улазница преко интеренета (онлајн опција).

КК Црвена звезда мтс и у наредним данима путем клупској сајта информисаће своје присталице о свим детаљима продаје сезонских улазница.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment