Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Бјелица: Част ми је што ћу поново играти за Звезду

Милко Бјелица

Ново појачање КК Црвена звезда МТС Милко Бјелица о повратку у свој клуб, тешкој сезони која је пред црвено-белима, Евролиги и искуству које би требало да донесе у екипу Дејана Радоњића.

Милко Бјелица од четвртка је поново члан Црвене звезде МТС. Крилни центар црвено-белих вратио се у Београд из кога је отишао као играч који много обећава, а вратио се са великим искуством и бројним епизодама у клубовима који су наступали у Евролиги.

Након обавезних тестова у ординацији спортске медицине „Витамаксима“ у Београду, Милко Бјелица који је у четвртак већ одрадио први тренинг са тимом, изнео је своја очекивања од повратка у Црвену звезду:

Сигурно да ми је много драго што сам поново у Црвеној звезди. Ту сам почео, а додатно задовољство причињава ми и чињеница да ћу са мојим клубом играти Евролигу. Ту сам да помогнем мојим саиграчима и тренеру да покушамо да поновимо резултате из прошле сезоне„.

Црвено-беле очекује изузето напорна сезона са великим бројем утакмица и бројним путовањима. Као сада већ искусан евролигашки играч, Милко истиче једну ствар:

Очекује нас врло напорна сезона у којој је много важно да избегнемо повреде, јер ће ритам бити тежак. Сада размишљам само како да се што пре уиграмо и дођемо до форме„.

Отишао је као један од млађих у тиму, тренутно је најискуснији, и играч са озбиљним стажом у Евролиги. Након позива Црвене звезде МТС није много размишљао:

Било је понуда током лета, али када сам чуо за понуду Црвене звезде мтс, све је било идеално. Поново Евролига, мој клуб, поклопиле су нам се и жеље и амбиције. Биће ми част да поново играм у дресу Црвене звезде и најбољом публиком у у Европи“ рекао је Бјелица, који са екипом путује на турнир у Вршац, где ће црвено-бели одиграти први меч у новој сезони пред публиком против организатора турнира, екипе Вршца у суботу.

Повезане вести

Leave a Comment