Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Луковић и Орландић у серији голова

Црвена звезда је против Бачке забележила своју седму узастопну победу, а Александар Луковић и Петар Орландић су на трећем узастопном мечу били стрелци.

Звездин капитен тај податак не истиче у први план, напротив.

Није то толико битно, колико је битно да екипа побеђује. Данас смо имали мало проблема јер смо промашили доста прилика, али важно је да смо победили. Сада се окрећемо утакмици коју сви ишчекујемо. Надам се да ћемо наставити нашу серију. У дербију никада нема фаворита, лепо је што смо у серији победа, али на терену морамо да покажемо да смо бољи – реалан је Звездин капитен.

Луковић је својим прецизним ударцима са беле тачке постао весник Звездиних победа.

Тако испада, али то стварно није битно. Сваком играчу голови значе због самопоуздања, али нисам ја овде задужен за голове. Драго ми је да нисмо примили гол данас – каже Луковић.

Петар Орландић наставља да поправља своју статистику. И на овом мечу је успео да се упише у стрелце, након асистенције Марка Петковића.

Ово је права трка између мене и Лунета ко ће бити бољи стрелац. Али, то је заслуга целе екипе. Екипа избаци појединце. Само желим да ме заобиђу повреде. Сваком шпицу значе голови, па тако и мени јер сам дуго био повређен, и било је и време да дочекам шансу, а голове дугујем и својим саиграчима. Дерби је дерби, спремамо се, желимо да наставимо серију победа. Волео бих да постигнем гол на дербију, само сам један одиграо до сада, али сам играо пар минута. Значио би ми гол, јер сви знају колико је гол у дербију важан – рекао је Орландић после утакмице.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE сеп 11, 2016 at 01:41

e kukala nam majka kad nam je lune i orlando glavni strelci..sta reci a ne kukati na sav glas

Reply

Leave a Comment