Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Црвено-бели у финалу турнира у Вршцу

Црвено-бели у финалу турнира у Вршцу

 

Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у финале турнира у Вршцу, пошто су у суботу у првој полуфиналној утакмици у дворани „Миленијум“ савладали домаћина турнира, екипу Вршца са 86-69 (27-20, 19-17, 16-14 и 24-18).

Црвено-бели тренер Дејан Радоњић равномерно је распоредио минутажу свим играчима у првој утакмици актуелног освајача АБА и КЛС лиге која је била отворена за јавност, након победа над Олденбургом и румунском Стеауом у Београду.

Своје прве минуте од повратка у црвено-бели дрес имао је и Милко Бјелица, такође и репрезентативци Јовић и Симоновић, који су са тренинзима, након повратка са ОИ у Рију, почели прошлог понедељка.

У победи над екипом Вршца, коју са клупе предводи легендарни српски кошаркаш и некадашњи играч Црвене звезде, Милан Гуровић, у стрелце су се уписали сви играчи који су изашли на паркет.

Ребић 5, Јовић 7, Добрић 6, Џенкинс 6, Гудурић 7, Дангубић 6, Лазић 5, Симоновић 17, Апић 2, Симанић 4, Бјелица 8, Митровић 4, Кузмић 9..

У недељу од 20 сати екипа Црвене звезде у финалу турнира играће са екипом Мега Лекса која је након продужетка савладала Будућност ВОЛИ са 91:84.

Повезане вести

Leave a Comment