Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Куп Србије: Звезда у Челареву

Звезда у Челареву

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 1/16 финала Купа Србије играће против ФК ЧСК из Челарева, у Челареву.

У присуству бројних представника клубова у Спортском центру ФСС извучени су парови 1/16 финала Купа Србије. У церемонији жреба учествовао је Владимир Петровић – Пижон, четврта Звездина звезда, бивши тренер Црвене звезде и бивши селектор младе и А репрезентације.

Вољом жреба одлучено је да Црвена звезда у Купу Србије стартује у Челареву, против екипе ЧСК.

ЧСК се тренутно налази на другом месту Прве лиге Србије, и једна је од две непоражене екипе.

Црвена звезда и ЧСК из Челарева су се састајали једном у Купу Србије, у оквру 1/8 финала у сезони 2008/09, 12.новембра 2008.године у Челареву, када су црвено-бели славили 2:0, головима капитена Ненада Милијаша и Клеа.

Мечеви 1/16 финала Купа Србије играју се 21. септембра, а ове године на програму су и утакмице 1/8 финала, термин је среда 26.октобар.

Повезане вести

5 comments

SVE PJANO21 сеп 13, 2016 at 05:04

@goran, siguran sam da je ranijih godina trofej kupa odlazio u Jagodinu zbog političkih razloga, tad je Palma bio mudo u vladi, a 2014 je dato Voši zbog 100 godina kluba, takođe i Čuki, čisto da se narodu zamazuju oči kako bi mi mislili da i neki mali, ali „dobro organizovani“ klubovi mogu uzeti trofej ispred večitih. A to je uglavnom išlo preko Zvezdinih leđa. Nadam se duploj kruni ove sezone, da vratimo stvari na svoje mesto.

Reply
Goran сеп 14, 2016 at 09:07

Nadam se da je tako brate,sto se kaze iz tvojih usta u Bozije usi daj Boze da bude dupla kruna…Sad kad razmislim ima logike u tvom komentaru jer su i grobari tek prosle sezone osvojili kup a pre toga ga nisu osvajali isto cini mi se 4 godine i to onda kada su pokrali Vosu to kad se ne racuna nisu osvojili bili kup 6 godina u regularnoj utakmici od 90 minuta,pre je to redovno osvajala Zvezda ponekad i groblje nekim minimanim rezultatom protiv nas ili neki drugi klub je znao da ubode kao Sartid i Zeleznik pre ali da Zvezda i Partizan to ne osvoje 4 ili 6 godina to mi bas bilo cudno…Videcemo nadamo se duploj kruni,pozzz…

Reply
LA[K]I сеп 14, 2016 at 16:27

Ima tu logike i ja mislim da je tako nesto, ma da sam isto tako siguran da to nema veze sa Zvezdom, s’ obzirom da nas klub od poslednjeg osvajanja kupa nije otisao dalje od 1/4 finala, a nejcesce smo ispadali u 1/8 finala. Sad bi morali da ga osvojimo jer imamo 2 tima na raspolaganju koja igraju podjednako jako!

Reply
LA[K]I сеп 12, 2016 at 13:27

Bio sam na toj utakmici 2008. Voleo bi kad bi ljudi u klubu ozbiljno shvatili kup takmicenje. Sramota je da svake godine ispadamo u 1/8 finala! Hocemo duplu krunu!!!

Reply
Goran сеп 12, 2016 at 16:00

Slazem se sa tobom druze,nije mi jasno zasto su zapostavili kup zadnjih godina jer Zvezda uvek ima minimum 20 solidnih igraca dovoljno za borbu na 2 fronta…Sramota za klub kao Zvezda da vec 4 godine nismo osvojili kup,a u zadnjih 10 sezona samo 3 puta a pre smo osvajali to redovno…Uostalom i kup je valjda neki trofej i bitno je za mlade igrace da osvoje sto vise trofeja i dobiju na samopouzdanju pa makar to bio i kup a i da osvajanjem novih 5-6 kupova predjemo brojku od 30 kupova da nekima prorade kompleksi jos vise…

Reply

Leave a Comment