Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоТенис

Звездине пионирке шампионке државе

Звездин тениски клуб наставља са освајањем екипних титула.

После освојених екипних Првенстава државе за јуниоре и јуниорке за ову годину освојено је и екипно Првенство државе и за пионирке. И ово такмичење је одржано у Београду на теренима ТЦ Новак.

Екипно такмичење за пионирке имало је три екипе па је игран систем свако са сваким. Звездине пионирке су у 1. колу победиле екипу Харон, и ако је резултат био 2:2 према овогодишњим пропозицијама ТСС при овом резултату победник је екипа која је освојила поен на терену број 1 за синглове. Тај драгоцени поен је Звезди донела први рекет Јелена Марјановић. У другом колу Звезда је победила Динамо из Панчева са 3:1 и тако је дошла до победничког пехара. Овај успех су оствариле: Јелена Марјановић, Јулија Раденковић, Андријана Војиновић, Анђела Крејић, Теодора Милошевић и тренери Павел Цинтула и Марко Рељић.

Звездини пионири су на истом овом такмичењу освојили 2. место после победе над Пожаревцом од 4:0 и пораза од Спартака (СУ) после резултата 2:2 због губитка поена на првом терену сингла. Звездини пионири су наступили у саставу: Лука Тодоровић, Алекса Марђоновић, Стефан Поповић, Стефан Малбаша, Богдан Букарица, Петар Белошевић и тренер Марко Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment