Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Орландић: Никога не потцењујем!

Фудбалер Црвене звезде који може да се похвали добром формом у претходних неколико утакмица је Петар Орландић.

Утакмица против Бачке била је трећа узастопна у којој је црногорски нападач успео да затресе мрежу противника, а након седме „везане“ победе шампиона Србије, Орландић је дао изјаву за медије која је протумачена на различите начине.

Наслови моје изјаве после утакмице са Бачком не одговарају самим изјавама. Нисам рекао да ћу да забијем гол Партизану, нити сам рекао да идемо по три бода у Хумску, нити сам изјавио да сањам да дам гол Партизану. Питање новинара било је да ли бих волео да дам гол у дербију и да ли ћу наставити голгетерску серију. Нисам одговорио потврдно на питање о голгетерској серији, већ сам рекао да је на шефу да одлучи ко ће играти, а да ћу, ако будем играо, дати све од себе да постигнем гол, јер сваки нападач то жели. Не потцењујем ни Партизан, ни било коју другу екипу – јасан је Петар Орландић.

Повезане вести

2 comments

Ivan Kruševac сеп 14, 2016 at 18:42

Petre, ne razumem potrebu da se pravdaš šta je rečeno. Šta je loše reći da živiš da postigneš gol partizanu i da očekuješ nastavak golgeterske serije… Ne bavi se pričama, pričaj na terenu… Pozdrav za sve delije

Reply
SVE PJANO21 сеп 14, 2016 at 03:16

Iako vuče rep za sobom (Raju Božovića), počeo sam sve više da ga gotivim. Ne samo zbog golova, nego zbog pristojnosti.
Nadam se da će dati 2 gola u subotu!

Reply

Leave a Comment