Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Полетановић узбуђен пред деби у дербију

Деби на вечитом дербију у суботу ће имати прилику да упише млади Марко Полетановић. 

– Узбуђен сам, наравно да је присутна позитивна трема пред први дерби у каријери. Волим када се тако осећам пред утакмицу, то је одличан покретач. Ипак, морамо у меч да уђемо хладне главе, да будемо мирни и дамо све од себе да одиграмо утакмицу као и сваку другу. Партизан је добра екипа, имали су малих проблема на почетку сезоне, али све боље и боље играју тако да ћемо морати максимално концентрисано да одиграмо свих 90 минута како бисмо забележили позитиван резултат. Пошто имамо девет бодова више у односу на њих сигурно ће нас свим снагама напасти како би смањили ту разлику, али ми смо показали убедљиву игру до сада и не видим разлог да овог пута буде нешто другачије.

Средину терена највероватније ће у суботу чувати са Мичелом Доналдом.

– Сарадња са Доналдом је све боља. Треба нам сигурно још времена да се уиграмо, али како време одмиче све се боље разумемо на терену. Не би било ни овако добрих резултата иза нас да нисмо добар тандем. Надам се да ћемо наставити у истом маниру – закључио је  млади Новосађанин.

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 16, 2016 at 15:40

Samo napred protiv Partizana Marko pa da osvojite tri boda sjutra na njihovom terenu uz svakog sam igraca nase Crvene Zvezde ,moja poruka je za tebe Marko igrajte svi kao jedan ginite na terenu ,ostavite srce na terenu

Reply

Leave a Comment