Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Радоњић о доласцима нових играча

Dejan Radonjic - Pictures, News, Information from the web

Кошаркаши ускоро почињу нову сезону али екипа још није комплетирана обзиром да недостаје још један спољни играч и центар.

„Што се пре комплетирамо, то боље. Пробаћемо да нађемо најбоље решење, иако ситуација није идеална“, рекао је Радоњић за „Журнал“ и наставио:

„Извући ћемо максимум док чекамо да се комплетирамо. Важније је како ћемо изгледати на крају, него на почетку сезоне.“

Данас ће бити промовисан нови дрес а на конференцији за медије причаће Дејан Радоњић и Лука Митровић.

Повезане вести

6 comments

Estrella Roja сеп 19, 2016 at 17:47

Kad li će situacija kod nas biti idealna?
S punim pravom se očekivalo da konačno imamo stabilnost koju smo zaslužili na terenu, i ujedno pristali da igramo prestižno takmičenje sa 15 najboljih timova Evrope. U najmanju ruku su bila nadanja da imamo tim po kvalitetu iz prošle sezone, ako ne još bolji. Međutim, već je sada jasno da i sa eventualnim kvalitetnim pojčanjima na centru i pleju, ako bude na tom mestu, mi jednostavno nemamo nikakve šanse sa evropskim velikanima. Pogledajmo samo poziciju 3, mesto gde nam igraju Simonović i Dangubić a ima još takvih neuralgičnih tački u timu. Još ako ne dođe plej sa poenima u rukama, onda je i jedna pobeda pravi luksuz. Sve bi bilo drugačije da Dangbić i Mitrović igraju na nivou očekivanja i talenta koji im se pripisivao pre dve-tri godine. Jednostavno, nemamo igrača koji može konstantno da postiže 15-ak poena, valjda je to svima jasno.

Reply
dejo сеп 19, 2016 at 15:53

Trazi imenjace da ti sto prije ova uprava naseg KK Crvena Zvezda obezbijedi prava pojacanja a moju punu podrsku imas ti imenjace

Reply
огњен банић сеп 19, 2016 at 15:09

Verujemo u Radonju ! Dovešcemo jaka pojačanja sigurno jer smo veliki klub !

Reply
Zvezda ooo сеп 19, 2016 at 13:18

Pa ako trenutno nema neko resenje za koje ste sigurni da ce biti pojacanje,ako su glavne zelje nedostupne ,onda biste mogli kao Simona prosle sezone,da podpisete nekoga kratkorocno na 2 meseca,pa ako se pokaze kao pojacanje produziti ga,bolje nego da pogresimo kao prosle sezone sa Mekelom,Sofom i Tompsonom koje smo u strartu doveli za celu sezonu,a posle mesec dana jedva smo cekali da odu,i to je i bio najveci problem prilikom raskida saradnje jer su imali garantovani ugovor na celu sezonu.Ali svakako nam trebaju ta 2 sto pre. Prica se da se pregovara sa amerikancem Munfordom za poziciju kec , uskoro ce biti jasnije,a sto se tice centra ne znam ko bi mogao biti,mozda je medju kandidatima Mbakve koga smo navodno hteli i ove i prosle sezone,on je pre par meseci presao iz Makabija u Unikahu al je skoro raskinut ugovor jer su valjda Spanci bili skepticni zbog nekog njegovog moguceg problema sa kolenom,e sada u kakvom je stanju,dal su nasi spremni da rizikuju,mozda bi mogli da ga dovedu po nekoj snizenoj,nama povoljnoj ceni na 2,3 meseca pa da vidimo kako bi se pokazao.Mada predpostavljam da trazimo nekog drugog Amera za centra iz njihove razvojne lige,ili se ceka da neko odpadne iz nba klubova pa da nasi reaguju,mada dosta centara se pominjalo kao izvesna zamena za Cirbesa posle njegovog odlaska (Milutinov,Lampe,Gudaitis,Plajs,pa i Mbakve koga pominjem…) i nista nazalost nismo realizovali ,valjda cemo uskoro imati vise srece sa sledecim potencijalnim pikom .

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 19, 2016 at 12:55

kao i u fudbalu..samo mazanje ociju ..pa ne zakopcavamo se mi na ledja..

Reply
Struki Loznica сеп 19, 2016 at 10:07

Situacija nije idealna? Znaci para nema koliko se mislilo, nadam se da ce ipak stici koliko-toliko solidna pojacanja na pleju i centru…

Reply

Leave a Comment