Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Дујковић – Подршка звездаша најважнија

Прослављени голман Црвене звезде и председник Скупштине Ратомир Дујковић у богатој каријери сусретао се са бројним изазовима у црвено-белом дресу. Једна ствар која никада није недостајала, за осам година колико је био стуб Звездине одбране, је фанатично навијање са трибина.

– Звездаши су одувек били главни покретач наших играча, чак и у најтежим тренуцима. Овај моменат је далеко од таквог, али свакако је екипи потребна подршка. Црвено-бели крећу у поход ка освајању Купа Србије, још једног у богатој историји. На том путу, из искуства знам, највише значи ветар у леђа који дају Делије са трибина. Након тога, прави дерби се очекује на Маракани у недељу. Сусрет две првопласиране екипе је сам по себи спектакл, а верујем да ће навијаче привући и то што имају прилику да својој екипи помогну да се врати на прво место на табели и остане на њему до краја сезоне. Ови момци су подршку заслужили још у прошлој сезони када су доминантном игром освојили шампионат. Не сумњам да ће тако бити и ове – рекао је Дујковић.

Легендарни голман осврнуо се на квалитет екипе и стручног штаба.

– Можда ова сезона није почела онако како смо се сви надали, али то не значи да се неће завршити у великом стилу. Овај тим има много потенцијала који ће сигурно доћи до изражаја и у наредним мечевима, али, наравно, много је лакше да се он оствари уз подршку публике. Драго ми је што је покренута акција „Ђачки југ“ и што ће школарци имати прилике да бодре своју омиљену екипу и гледају најбољи клуб у Србији. Најмлађи Звездаши су додатна снага овог клуба – поручио је Звездин некадашњи голман.

Повезане вести

3 comments

dejo сеп 22, 2016 at 22:29

http://informer.rs/sport/-zvezda/92891/TERZIC-JASAN-Nisam-Regionalnu-ligu-ako-unistila-domace-takmicenje Terzicu hocemo da ti Mijailovic ,Raosavljevic i Grof otidjete iz nase Crvene Zvezde ,da se maknu tzv (navijaci vodje ) iza resetaka to vazi sa sve takve vodje koji nanose stetu a tako i te vodje nanose stetu nasoj Crvenoj Zvezdi poenta svaga ovoga da mi pravi navijaci delije ili zvezdasi zelimo PRIVATIZACIJU nase Crvene Zvezde upravo nase Crvene Zvezde bilo bi sigurno kupaca za nasu Crvenu Zvezdu kad bi se sve ovo napravilo a Regionalna liga jedino moze Rumunskim ,Bugarskim ,Slovenackim ,Crnogorskim ,Madjarskim i Grci znaci iz ovih zemalja al da je ta liga samo stvar prestiza ,nego ko zna kako bi bilo u toj ligi nasoj Crvenoj Zvezdi ,nego potrebna treba da se napise prosto pitanje da li smo mi navijaci Crvene Zvezde za PRIVATIZACIJU pravu nase Crvene Zvezde ,sve drugo je mazanje oci nama sto volimo nasu Crvenu Zvezdu

Reply
Bata сеп 19, 2016 at 20:20

Samo dobra i napadacka igra i dobri rezultati mogu da vrate publiku i nista drugo .

Reply
Mississauga сеп 20, 2016 at 02:20

Ali DUNSTER ne zna kako.

Reply

Leave a Comment