Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Нова сезона, нови дизајн, стари сјај!

КК Црвена звезда мтс улази у још једну узбудљиву сезону, а за потпун црвено-бели доживљај, компанија „Sport Vision“ побринула се новим дизајном дреса.

На новом „Champion“ дресу доминира мотив „звезде“, уз традиционалне црвене и беле пруге, које у себи имају додатне детаље. Бројеви играча на гарнитурама су посебно дизајнирани, фонт пажљиво одабран и модификован, у складу са трендовима у кошарци. Унутар сваког броја је аплициран грб клуба, а инспирација за дрес је такође била и претходна успешна сезона.

Звездице на бочним странама дреса су један од детаља које прати велика црвена звезда на грудима, а овај детаљ има жељу да повеже све Звездине године почев од првог дреса и првих утакмица на Малом калемегдану па до данас. Осим традиционалних пругастих дресова, играчи ће наступати и у потпуно црвеним и белим дресовима, у зависноти од утакмица на домаћем и гостујућем терену.

Унутар крагне дреса стоји натпис ЈА ВОЛИМ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ, као још један симбол препознатљивости и привржености црвено-белим бојама. Сигурни смо да ће кошаркаши Црвене звезде мтс у потпуно новим гарнитурама сачувати старе навике а то су победе, и да ће звезда на грудима играча још једном засијати пуним сјајем.

Нови дрес представљен је у оквиру „Euroleague media day“-а, који се традиционално одржао и ове године у Комбанк арени, а прилику да своје фотографије нових гарнитура дресева забележи, искористио је велики број новинара који је пристигао у највећу спрску дворану.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment