Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић пред ЧСК: „Једна група играча се успавала,мислили су да могу лако сваког да победе“

Поход на освајање Купа Србије наши фудбалери почињу сутра утакмицом против ЧСК-а. Меч се игра у Челареву, 21. септембра, са почетком од 16 часова.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић изнео је очекивања пред овај дуел.

Нормално је да морамо да урадимо све што је у нашој моћи да победимо. Сећате се сви како смо прошле године испали у једној врло ружној утакмици за нас. Ове године је један од циљева да поправимо тај утисак и освојимо Куп. Била би катастрофа да сутра изгубимо, али у фудбалу је, као и у животу, све могуће. Надам се да ћемо изаћи као победници и да ћемо успети да обрадујемо навијаче бољим наступом у Купу ове године – рекао је Звездин тренер.

Утисак новинара је да Звезда игра спорије него у пролећном делу шампионата.

У нашем шампионату не може брже да се игра. На следећој утакмици на Маракани погледајте колико голман задржава лопту, колико судија свира прекршаја, прича са играчима, записује жуте картоне. Такав је систем овде да брзо не може да игра нико. Тачно је да спружамо слабије партије него прошле сезоне. Мислим да се једна група играча мало успавала јер су били задовољни, мислили су да могу лако сваког да победе. Управо то нам се обило о главу и мислим да је овај пораз у вечитом дербију на неки начин добар, да се сви тргнемо.

Играчима неће недостајати мотива да у Челареву пруже свој максимум и пласирају се у осмину финала Купа Србије.

– У фудбалу нема минулог рада. Сутра кад добијемо ЧСК причаће се само о Војводини, после тога о Јавору и тако даље. Нема потребе да посебно мотивишем играче, сви смо професионалци, добијамо новац за ово што радимо и свако мора да одрађује свој посао максимално добро. Не сумњам да ће екипа која сутра добије шансу да оправда очекивања свих нас – поручио је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

10 comments

Mississauga сеп 20, 2016 at 21:58

Pa koju bitnu utakmicu si dobio, grofe nesreco ?!

Reply
pera сеп 20, 2016 at 21:51

Stav trenera Zvezde na domacim mecevima ne sme biti mozda. Igrac koji ne odradi svoj posao biva smenjen. Igra neko drugi. Kod Radonjica se to zna on postuje igrace koji ispunjavaju svoje obaveze, kad igrac to ne cini ide u FMP ili Megu. Dakle nema bogom danih na teren ide onaj koji najvise pruza a igraci poput Plavsica i Babunskog treba da imaju svoju sansu. Sto ne probati u spicu sa Ruizom i Ilicem mozda je to dobitna kombinacija. Ma igrac mora da se bori za mesto u timu a ne da igra fazonom lako cemo i nebitno je da li je domaci ili stranac.

Reply
Mississauga сеп 20, 2016 at 22:04

radonja i grof ? To mu dodje isto. Sve moj do moga.

Reply
Pera сеп 21, 2016 at 07:28

Što vi momci samo mračite. Opustite se malo Grof jedino to ima pravo ovo je sport i sastavni deo njega su i pobede i porazi. Što smo ga prošle godine dizali u nebesa a sada bi da seirimo nad lošim rezultatom. Bilo je i lošijih rezultata a pogotovo trenera. Meni samo smeta poverenje igraču koji ne pruža na terenu. Ne može to tako onaj koji najviše daje najviše će i od kluba dobiti. I ne interesuje me ko je koga doveo kad je rezultat kluba u pitanju. Ako te je ovaj onaj doveo onda brate ti treba duplo da potežeš za njega. Ne pružaš nemaš ni pravo na šlep. U tom kontekstu sam pomenuo Radonju. Voleli ga ili ne čovek je pravičan.

Reply
josif сеп 20, 2016 at 20:28

Lazni trener laznih pojacanja i Mordovije i Rostova.Vreme je da odes iz Zvezde,zajedno sa demagogom Terzicem.Dzajica za predsednika,Pizona na mestu sportskog direktora a za trenera nekog od nasih legendi koji je slobodan primer Slobodan Marovic ili Bosko Djurovski.Ovo sa Grofom i njegovim strancima postaje parodija.Ja neznam kako neko moze vise da ceka da on postavi igru.Njegova igra i taktika se videla protiv Ludogorca,protiv Partizana je bilo samo slag na tortu.Pozz.MKD

Reply
Djole-Jagodina сеп 20, 2016 at 19:12

Grofe to sto golman drzi loptu i sudija pise kartone nije opravdanje.I na drugim utakmicama ima toga ali analiziraj malo koliko traje pas od igraca do igraca da ti se smuci kao da ne jedu nista,svaki igrac mora da izmuci loptu pa tek da je doda i kad je doda to je traljavo,sporo nikako.Znaci nema to veze sa sudijama i golmanom nego sa treningom lopta mora da ide,da kruzi igraci da se krecu i sa i bez lopte pa ce se i igra ubrzati.Ovako tuzno je gledati

Reply
Jesse Pinkman сеп 20, 2016 at 18:24

Ovaj je postao strucnjak za bezbednost, novinare, krave…samo izgleda nije strucnjak za fudbal!?! Neka mi neko kaze kada smo od Januara izveli u 2 utakmice isti sastav?

Reply
Zvezda ooo сеп 20, 2016 at 17:01

Ajde Grofe,vreme je valjda da se da i sansa novajlijama koje smo doveli Ilicu,Milosevicu,Lukovicu od prvog minuta,zasto smo ih dovodili ,kao i Racicu,Babunskom, valjda se i Orlandic vraca u sastav,a i Plavsic bi mogao da zaigra od starta ovaj put a ne da svaki put ulazi s klupe,prosle sezone je veci deo bio starter i pokazao kvalitet .

Reply
LA[K]I сеп 20, 2016 at 17:13

Nece igrati ni Ilic, ni Milosevic, ni Babunski.

Reply
Severac сеп 20, 2016 at 16:40

Grofe probudi ih i probudi se i ti. Mogu oni svakog da pobede ali moraš ih ti motivirati i pravilno usmeriti.

Reply

Leave a Comment