Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Голманизација! Постаните Звездин голман!

ФК Црвена звезда организује пријемне тренинге за дечаке који желе да постану голмани!

Стеван Дика Стојановић – капитен из Барија, Милан Симеуновић, Владимир Дишљенковић, Предраг Рајковић – капитен омладинске селекције Србије првака света са Новог Зеланда 2015, Марко Дмитровић, Филип Манојловић… Само су нека од важних имена која су прошла голманске селекције нашег најтрофејнијег клуба.

Црвена звезда, у складу са позитивним тенденцијама у Омладинској школи, по први пут организује отворено-селективни тренинг за голмане узраста од 2004. до 2009. годишта. Тренинзи ће се одвијати по плану и програму рада координатора голмана Омладинске школе Душана Гашића, носиоца програма националне лиценце за тренере голмана, као и УЕФА „А“ лиценце за тренере голмана.

Сваког првог понедељка у месецу, почев од 3.октобра, са почетком у 13:30, на теренима изнад јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ чекају вас тренери голмана Омладинске школе ФК Црвена звезда: Милорад Марић, Бранко Катић, Драган Бабић, Стефан Радуловић и вођа пројекта Душан Гашић.

Пожељан је долазак 30 минута раније испред свлачионица са свом потребном опремом за тренинг (копачке, тренерка, рукавице).

Термини до краја године:

03. октобар 2016.
07. новембар 2016.
05. децембар 2016.

Добро дошли у ваш клуб. Звезда чека на вас!

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 22, 2016 at 20:22

Svaka vam cast na ovom projektu za golmana nase Crvene Zvezde i moju podrsku imate

Reply

Leave a Comment