Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Луковић: Највише волим да сачувамо мрежу

Три гола у мрежи екипе ЧСК-а обезбедила су Звезди пласман у осмину финала Купа Србије. Капитен Александар Луковић ефектним ударцем уписао се у листу стрелаца.

Није нам било лако, ово је тип утакмице где више можеш да изгубиш него да добијеш. ЧСК се показао као добра екипа, уосталом, заузимају друго место на табели и немају пораз од старта сезоне. Иако је резултатски било убедљиво, на терену није било тако лако. Ипак је на крају пресудио наш квалитет и заслужено смо прошли даље – рекао је Луковић.

Ефектним поготком из слободног ударца Звездин капитен поправио је утисак након пенала.

Није ми промашени пенал пољуљао самопоуздање, шутираћу поново када ми се за то укаже прилика. Не плашим се преузимања одговорности. Драго ми је што сам поправио утисак голом из слободног ударца, али много ми је важније што је екипа победила, много нам то значи после дербија.

Звездин капитен много више пажње посвећује игри у одбрани, него постизању голова.

Вежбам слободне ударце, не нешто посебно, али волим да останем после тренинга и шутирам. Драго ми је да је овај пут уродило плодом. Не претендујем на титулу најбољег стрелца екипе, мој посао није да дајем голове. Драже ми је кад сачувамо своју мрежу него кад се упишем у листу стрелаца. Када одбрана одигра без грешке много се више обрадујем.

Црвено-беле овог викенда очекује дерби са екипом Војводине.

Војводина је одлична екипа која бележи добре резултате и имају фантастичног тренера. Лалатовић је усадио свој карактер екипи, доста добро стоје на терену, чврсто, дисциплиновани су тако да нам неће бити лако. Јако поштујем Војводину, али ми ћемо ићи на победу и не сумњам у успех своје екипе – поручо је Звездин капитен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 21, 2016 at 22:01

Ma, daj Lukovicu…

Reply

Leave a Comment