Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Све ћемо урадити да победимо, али ништа се не решава сутра“

Овог викенда екипу Миодрага Божовића очекује борба за повратак на прво место на табели. Црвено-бели на свом терену дочекују Војводину у недељу, 25. септембра, са почетком од 19 часова.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић изнео је очекивања пред овај меч.

– Војводина је тренутно лидер нашег шапионата и екипа која се налази у доброј форми. Имају позитивну атмосферу, за разлику од нас код којих, после елиминације из европских такмичења и пораза у дербију, расположење није на високом нивоу. Ипак, играмо на нашем стадиону и надам се да ћемо пред својим навијачима успети да победимо и преузмемо лидерску позицију. Гледао сам њихове утакмице ове сезоне, врло су дисциплинована екипа. Много јача страна им је дефанзива, примили су само четири гола, изванредно се бране. Покушавају преко играча који имају брзину, ту пре свега мислим на Палочевића, Трујића, Малбашића и наравно Мелега који их снабдева лоптама, да постигну погодак и углавном то доста добро раде. Ипак, немојте сада да правимо као да играмо против Манчестера. Играмо против нормалне екипе, која тренутно има нормалне резултате. Може и да нас победи у недељу, али не могу сад да причам као да играмо против Реала или Барселоне. Свака им част на свему што су урадили до сада, али има још доста да се игра – рекао је Божовић.

Прошле сезоне Војводина је прекинула Звездин низ без пораза.

– Када би ова утакмица решавала питање првака лиге могли бисмо да говоримо о притиску, постоји само такмичарски притисак. Све ћемо урадити да победимо, али ништа се не решава сутра. Има и дељења бодова на половини првенства. Војводина има одличног тренера, Лалатовића ценим и као тренера и као човека. Он је сигурно један од перспективнијих и бољих тренера у српском шампионату. Успео је да направи сасвим солидан тим који свима може да направи проблем. Са неке стране нам и јесу дужни због тог прекинутог низа победа. После утакмице у Новом Саду као екипа смо се некако испразнили јер нас је држао тај рекорд. У сваку утакмицу смо улазили са жељом да оборимо Бенфикин рекорд и после меча са Војводином нам је та шанса одузета. Надам се да ћемо им се одужити – поручио је искусни стратег.

Повезане вести

3 comments

Stefan сеп 24, 2016 at 15:07

Takvi smo mi cigani, sami sebi protivnici. Da li je moguce, da 80% vas pljuje ekipu i trenera? Ja ne mogu da verujem, umesto sad da stanemo uz klub, kad je tesko, momci znaju da igraju. Vidite koliki su napadi na nas klub i sa strane grobara i sa strane vojvodine, zar ne vidite da pokusavaju na sve nacine da destabilizuju klub i sve sto je uradjeno?! Dajte saberite se malo, ako volite Zvezdu, branite je, cuvajte je, nece niko drugi osim nas, verujte mi. Samo jako sutra, da se vratimo gde nam je i mesto! Oooo, sve bih dao ja za gooooooooool

Reply
Mississauga сеп 23, 2016 at 22:19

Pa moglo bi nesto da se resi , recimo da posle ove utakmice se vratis u Rusiju.

Reply
Loki сеп 23, 2016 at 23:20

Postoji jedno sjajno resenje: da Grof u ponedeljak, bez obzira na rezultat, ode za Mojkovac ili Mordaviju na par godina!

Reply

Leave a Comment