Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„Red Passion“ плесна група ЕЛ у Кини

Велико признање за КК Црвена звезда мтс. Плеса група „Red Passion“ на позив ЕЛ уз екипу ЦСКА део промотивне турнеје по Кини.

Званична плесна група КК Црвена звезда мтс „Red Passion“ отпутовала је у Кину на специјални позив Евролиге, где ће у наредних 7 дана заједно са актуелним шампионом најјачег европског такмичења, екипом ЦСКА, промовисати и представљати Евролигу у најмногољуднијој земљи света.

Клуб је званичан позив за ову турнеју, добио почетком септембра, а десеточлана плесна група предвођења Маријом Ранисављевић капитеном, отпутовала је у Кину преко Дохе у суботу.

Овај позив адресиран на клуб са Малог Калемегдана још једно је својеврсно велико признање за црвено-беле, који су по многим параметрима постали стандардни члан евролигашке породице. Плесна група „Red Passion“ већ две године налази се међу најбољим плесним групама кошаркашких клубова, који играју Евролигу и Еврокуп.

Драго нам је што на овај начин представљамо наш клуб Црвену звезду, нашу земљу Србију и Евролигу у тако великој земљи. Ово је велика част за све нас, али и мотив да будемо све бољеи боље у годинама које долазе – рекла је пре поласка на далеки пут капитен Марија Ранисављевић.

Колико је целокупна турнеја у Кини важна за челнике Евролиге, говори и податак да ће на паркету то такмичење представљати шампион ЦСКА, који ће одиграти две утакмице 26. и 28. септембра против најбољих екипа кинеске лиге. У среду, „армејци“ ће играти против актуелног шампиона Сичуана у Шандгуу, а два дана касније противник „плаво-црвенима“ из Москве у Шенжену биће екипа Гуандонг Тајгерса.

Пре и током утакмица своје наступе имаће и плесна група „Red Passion“, а током боравка у Кини ће такође имати своје промотивне активности везане за Евролигу и клуб који представљају – КК Црвена звезда мтс.

Ово је након гостовања Реала, Панатинаикоса, Барселоне и АЛБЕ, други долазак ЦСКА у Кину, у којој су утакмице играли 2007. године на турниру против екипе Јао Минга и најбољег аустралијског тима Сиднеј Кингса.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment