Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Канга: „Заслужујемо прво место!“

Канга
Повратак на прво место на табели и убедљива победа над Војводином радује све у табору црвено-белих. Омалени везиста Гелор Канга истиче да је тимски дух донео превагу у јучерашњем мечу.

– Утакмица са Војводином није била лака, са супротне стране имали смо мотивисаног противника који је у доброј форми од старта сезоне. И пре меча смо знали да је улог велики, играли смо за враћање на прво место на табели. Екипа је показала менталну снагу баш у овако важном тренутку. Наш тимски дух је пресудио, сви смо били као један и из тога је проистекао овако добар резултат. Драго ми је што смо се тако експресно вратили тамо где и припадамо. Знам да наш квалитет, труд и залагање на тренинзима и утакмицама морају да се исплате – рекао је Звездин Габонац.

Кангу радује то што посета на стадиону оправдава титулу најгледанијег клуба у домаћој лиги коју Звезда већ сезонама има.

– Посебан утисак на мене на јучерашњој утакмици оставила је публика. Драго ми је да се враћају на трибине, њихова подршка нам увек много значи. Већ сам се уверио колико људи овде воле Звезду и то нама играчима заиста много значи. Жао ми је због грешке коју сам направио код гола који смо примили. Ипак, нисам дозволио да то се то негативно одрази на моју игру у наставку меча. Дао сам све од себе да се грешка не понови и да помогнем у нападу што више могу. Надам се да су навијачи то приметили и да сам се на тај начин искупио за несмотреност – поручио је Канга.

Повезане вести

4 comments

dejan сеп 27, 2016 at 09:55

E, svaka cast onome ko je tebe prodao Zvezdi! Taj je prevarant A klase! Mada… nista manje dobri nisu ni oni koji su prodali Ruiza, Moucea, Fibela, Le Taleka…

Reply
tal dil fivti fifti сеп 26, 2016 at 22:19

Ko nam uvali Kangu i Muče svaka mu čast.Taj menadžer je mađioničar.Ozbiljan klub bi oterao obojicu posle 2 utakmice.

Reply
Suhoj37 сеп 26, 2016 at 20:22

Po meni prvo mesto zaslužujete ako u sledećem derbiju oderete Partizan.

Reply
kastiljo сеп 26, 2016 at 22:00

Po odnosu suvog kvaliteta igraca realan rezultat protiv partizana je 3-0 za nas…. Vojvodina je jaca od grobara,pogotovo u napadu.

Reply

Leave a Comment