Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Бојан Дошен на корак до медаље на ГП у Загребу

Бојан Дошен (до 81 кг) Звездин првотимац и репрезентативац Србије на ГП у Загребу био је на корак до медаље. Елитно такмичење у Хрватској, Дошен је завршио пласманом на пету позицију.

Као и на сваком такмичењу овог типа конкуренција је одлична. Задовољан сам јер сам добро радио али мислим да ми је недостајало мало спортске среће да се из Загреба вратим са одличјем. Свакако да остаје жал за медаљом -рекао је Бојан Дошен.

У првом колу Бојан Дошен био је бољи од Моралеса Мартината из Аргентине. У другом тактички је решио и одличног Мађара Атилу Унгварија.

Добро сам радио овај меч и још ми је драже јер сам сада победио одличног борца од кога сам прошли пут изгубио такође за одличје.

Пољак Дамјан Сарновјецки у трећем колу нашао је решење за српског репрезентативца и узданицу Црвене звезде. У првој борби ресапажа Дошен је био бољи и бацањем за вазари победио одличног Израелца Асафа Шена. У дуелу који је одлучивао о освајачу бронзане медаље, Рус Аслан Лапињанов био је бољи од Звездиног првотимца.

Остаје жал за медаљом али идемо даље. Важно је да се добро осећам и да сам добро радио. Сада сам фокусиран пре свега на Европски куп у Београду где желим да пред домаћом публиком и мојим Звездашима освојим најсјајније одличје – рекао је Бојан Дошен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment