Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Кахриман: „Не знам зашто ме нема ни на клупи, али срце ми је пуно јер припадам Звезди!“

Прошле сезоне стандардног Дамира Кахримана након неколико грешака на почетку текуће на голу је заменио повратник Манојловић.

„Знам да се ја ту ништа не питам. Стварно не знам због чега ме нема ни на клупи, а о томе нисам разговарао ни са шефом стручног штаба. На мени је да тренирам, професионалац сам и тако се понашам. Продужио сам уговор на почетку сезоне и не пада ми напамет на напустим клуб који волим“, рекао је Кахриман а преноси „Моцартспорт“.

Искусни голман не сматра да није трагедија што га нема на голу.

„То што сам нисам на голу није трагедија, али не желим да се бавим разлозима за такву одлуку стручног штаба. Није ми то најгора ситуација у каријери. Свестан сам у каквом клубу играм, али сам свестан и свега што сам постигао у црвено-белом дресу. Срце ми је пуно што припадам Звезди.“

Повезане вести

7 comments

dusan сеп 28, 2016 at 20:28

zato sto nemas pojma. da se ja pitam posle onog gola protiv grobara sa 30 metara u poslednjoj sekundi ti bi bio najuren. ali, dobio si sansu da primis imbecilne golove protiv ludogoreca i sasuola. i ne zna sta ti jos nije jasno.

Reply
pera сеп 28, 2016 at 20:09

A da mi okrenemo stvari iako smo povredjeni jer smo neke bitne utakmice pogubili. Za ispadanje od Ludogoreca nije kriv Kahriman već Kanga ali on je stranac. Sa Sasuolom je primio nestvarne golove za golmana njegovog rejtinga. Mislim da se malo uljuljkao statusom i moralo je da dodje hladjenje. Ja sam za to da najbolji trenutno od njih trojice stoji na golu. To je interes kluba a to ko je prvi, drugi, treći golman odlučuje trener jer je on najodgovorniji za rezultat tima. Ja samo apelujem da se da šansa klincima kroz ovu ovakvu našu ligu jer će oni doneti sredstva u klub a ne rasprava da li je ovaj ili onaj u timu. Zvezda mora kao i kroz istoriju da bude spoj mladosti i iskustva.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга сеп 28, 2016 at 13:11

Смешна изјава.
Дамире, и деца знају зашто не браниш? Ниси склоњен, него ниси на голу, јер си на последњим утакмицама бранио катастрофално. Најблаже речено – кад си ти био на голу Звезда је играла без голмана! Пружена је шанса другом голману, много бољем од тебе. Где ти је доза самокритичности. Ето, то је то и је ли ти сад јасно?

Reply
Hadži Dragan сеп 28, 2016 at 12:40

Ne znaš zašto si sklonjen sa gola???Koliko si kikseva napravio,to ni poičetniku nebi smelo da se desi!Trebalo te skloniti posle kiksa sa grobarima.

Reply
РУК сеп 28, 2016 at 12:22

Он није нашао за сходно ни да се извини навијачима после оне бруке пролетос против трулог патлиџана већ је налазио неке изговоре. Да се ја питам, после те утакмице би му било забрањено да приђе стадиону ближе од 1000 метара. Уместо тога, он је награђиван играњем и у новој сезони и даље нас „усрећивао“ својим играма и захваљујући њему играмо ову сезону по ливадама и пашњацима.

Reply
Petar сеп 28, 2016 at 11:32

Verovatno jer si u katastrofalnoj formi…

Reply
CIGANIN 74 сеп 28, 2016 at 11:32

Svaka cast za lojalnost klubu ali doza samokritike je izostavljena
Zbog jako losih partija je Kahriman u drugom trecem planu a ne zbog lojalnosti klubu,tako da intervju sa njim je promasio poentu,sve bi bilo ok da je uz tu lojalnost,zvezdastvo ,spomenuo da je svestan svojih gresaka,da razume odluku strucnog staba a ne da se iscudjava

Reply

Leave a Comment