Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Муче: „Морам да покажем више, радим на томе!“

Пабло Моуче још увек на терену покушава да покаже све квалитете које поседује. Аргентинац очекује да му се напоран рад и залагање на тренинзима врате добрим партијама, головима и асистенцијама на утакмицама.

– Очигледно је да морам да покажем више, свестан сам тога. Знам да могу много боље, али такође знам да је прошло тек два месеца од када сам дошао и да је сваком играчу потребан одређен период да се прилагоди. Радим на томе и надам се да ћу ускоро постићи свој максимум како бих помогао екипи и показао све квалитете које поседујем. Нисам прошао тренажни процес ни са једним клубом пре него што сам дошао, одмах сам почео да играм званичне утакмице и нисам успео да достигнем уобичајени ниво физичке припремљености. Свестан сам да су навијачи нестрпљиви и да на терену желе да виде бољег Пабла, али обећавам им да ће се то ускоро догодити, да треба да имају мало стрпљења и вере. Желим да знају да радим напорно на сваком тренингу како бих испунио њихова, а и своја очекивања
– рекао је Моуче.

Звездин нападач зна да је доведен као велико појачање и то за њега представља само додатни мотив.

– Не осећам никакав притисак. Имам много искуства, играо сам у великим клубовима као што су Бока Јуниорс, Палмеирас и навикао сам да се увек очекују титуле и победе. Иза себе имам шест титула и преко 300 мечева и знам како да се носим са притиском.

Аргентинац је задовољан свиме што га је сачекало по доласку у Београд.

– Презадовољан сам како су ме примили сви у клубу, играчи и штручни штаб, као и навијачи. Сви ми дају огромну подршку и не размишљам о одласку. Београд ми се много свиђа, прелеп је град и моја породица и ја уживамо овде – поручио је Моуче.

Повезане вести

4 comments

dejan окт 1, 2016 at 13:39

Ahahahahaha! Ti si jedan od najsmesnijih likova koji se pojavio u srpskom fudbalu u poslednjih 50 godina! idi, bre…

Reply
pera сеп 28, 2016 at 19:57

Ovom momku treba dati dve nedelje da forsira samo fizičke pripreme bez utakmica a onda ga staviti u tim da pokaže šta zna. Protiv Javora i naredne dve utakmice neka preskoči a onda tražiti od njega maksimum ali na levoj strani terena. Ruiz na desno krilo u špic.

Reply
dusan сеп 28, 2016 at 20:31

ne znam sta da kazem, osim da on posle dva meseca utakmica i punog treninga deluje jos sporije i isto debelo kao i kada je dosao. onaj vered je u odnosu na moucea pokazivao super partije pa je najuren. slazem se sa tobom da levak treba da igra na levoj strani, a desnjak na desnoj. ja bih probao da igramo 4-4-2. ruiz i vieira u spicu, muce ili plavsic levo, srnic desno. kanga i donald u sredini i sta nam bog da.

Reply
pera сеп 28, 2016 at 22:06

Grof ima drugačiju filozofiju igre a evidentno je da srpski igrači po navici od petlića igraju 4 4 2. Mislim da treba da budemo pametni i iskoristimo ovu sezonu za afirmaciju više naših igrača. Od stranaca na kraju sezone bih ostavio samo Donalda i Ruiza. Ostalima hvala ali nisu potrebni klubu. Tu mislim i na stranca Orlandića koji je uguran u klub malte ne na silu ničim ne zaslužuje toliko prostora jer je spor, glomazan i nespretan na terenu. Takvi sidraši centarforovi su bili u Džajino vreme kad je gadjao Lazarevića u glavu. Trebamo se okrenuti bržoj igri kakva se sada forsira na zapadu. Tu mesta nema za napadače tipa Orlandić pa i Simanić.

Reply

Leave a Comment