Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Звезда поново домаћин јуниорског турнира ЕЛ

Квалификациони турнир Евролиге за јуниоре, одржаће се од 24-26. фебруара 2017. године у Београду. Домаћин поново КК Црвена звезда мтс, у изузетно јакој конкуренцији 8 клубова.

Челници Евролиге саопштили су у четвртак списак тимова који ће се током фебруара у Београду борити за пласман на завршни „Adidas Next Generation Tournament“ турнир јуниорске Евролиге, који ће се по традицији одржати на месту где се одржава и сениорски Ф4, а то је следеће године – Истанбул.

Пут до завршнице преко јуниорског „ANGT“ турнира у Београду биће један од најтежих до сада. За место у завршници од 24-26.02.2017. године бориће се екипе:

СПАРС Сарајево, Партизан НИС Београд, Стелазура академија из Рима, Порше кошаркашка академија Лудвигзбург из Немачке, МЕГА Бемакс из Београда, чешка академија „Гет Бетер“ из Прага, Макаби из Тел Авива и домаћин турнира КК Црвена звезда мтс из Београда.

На једном од квалификационих турнира, који се већ по традицији одржава у Београду, током наредне зиме учешће ће узети играчи рођени 1999. године и млађи.

Комплетан распоред и формат турнира биће саопштени од стране Евролиге у наредном периоду.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment