Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Виеира: „Није ми примарно да постанем најбољи стрелац лиге, важније је да освојимо титулу!“

Тренутно најбољи стрелац лиге Хуго Виеира, након проблема са повредом, пружа све боље партије у црвено-белом дресу. Звездин нападач истиче да ће из меча у меч наставити да подиже форму.

– Имао сам мањих проблема са повредом и зато нисам био спреман да дам сто посто од себе у последњих неколико недеља. Сада се осећам све боље и боље и сигуран сам да ћу се вратити у форму која ме је красила током прошле сезоне. За мене је најважније да екипи иде добро, да заузимамо прво место, а то што сам на мечу са Војводином промашио неке шансе које иначе увек погодим приписаћу мањку среће. Овог пута нису ушле, следећи пут хоће сигурно. Све је то фудбал – рекао је Звездин Португалац.

Цела екипа фокусирана је на освајање шампионске титуле.

– Без сумње имам исти мотив као прошле сезоне, иако је ситуација сада мало тежа због неуспеха у европским такмичењима. То нас је све погодило, али морамо да изађемо из ове ситуације јачи и да наставимо да се боримо како бисмо остварили свој циљ, постали прваци и ове сезоне. На личном плану наравно да ми није примарно да постанем најбољи стрелац лиге, много ми је важније да као колектив добро играмо и да освојимо титулу.

Хуго је срећан и захвалан што му подршка навијача, од када носи црвено-бели дрес, никада не недостаје.

– Не пратим друштвене мреже, знам да има критика свуда. Да сам постигао голове против Војводине сигуран сам да би се нашао неко да ми нешто замери и тада. Па, људи на друштвеним мрежама критикују чак и Роналда и Месија, зашто не би и мене. С друге стране, много ми значи што и даље имам исту подршку навијача што су ми и показали и на мечу са Војводином.

Португалац не размишља о одласку из Звезде.

– Уговор са Звездом ми траје још годину дана, сешћу и разговараћу са људима из клуба како бисмо пронашли најбоље решење које ће задовољити обе стране – закључио је Хуго.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan сеп 29, 2016 at 16:23

Ugo,Ugo,Ugo,Ugo,Ugo…

Reply

Leave a Comment