Moja Crvena Zvezda
Регионална лигаРукомет

И Ловћен савладао рукометаше

СЕХА лига

У оквиру 4. кола регионалне СЕХА лиге, рукометаши  Црвене звезде забележили су и трећи пораз, чиме су низ узастопно изгубљених мечева повећали на пет. Низ који су до сада чинили Нексе, Југовић, Борац Бањалука и Обилић, продужио је и Ловћен са Цетиња.

Ловћен : Црвена звезда  26:20 (13:8)

Изузев почетних 5. минута сусрета у коме су црвено-бели рукометаши имали предност од 3:0, остатак меча је протекао у апсолутној доминацији црногорских рукометаша. Најубедљивију предност над апсолутно очајном Звездом, Цетињани су имали у 40. минуту – 18:10.

Након новог пораза, тренер наших рукометаша Игор Бутулија је изјавио:

– Не знам шта да кажем. Недостајала су нам крила. Морамо да сачекамо да се екипа комплетира и да се онда надамо бољим резултатима. Код појединих играча био је присутан и психолошки притисак што је проузроковало низ грешака.

Капитен Божидар Надовеза је изјавио:

– Опет смо сами себе победили. Оваквом игром и грешкама не би победили ни много слабију екипу него што је то Ловћен. Морамо да се погледамо у очи и да видимо како ћемо даље.

Рукометши Црвене звезде након три одиграна кола у СЕХА лиги деле само зачеље табеле са екипом Сутјеске из Никшића. Обе екипе на свом конту још увек немају укњижен нити један бод. У наредном колу, црвено-бели дочекују скопски Вардар.

Црвена звезда: Косановић (7 одбрана), Јерај (4 одбране), Иванишевић, Милошевић, Пуцељ, Пантелић, Надовеза 4, Шћепановић 4, Павић 2, Пушица 2, Иванчев 2, Шљиванчанин, Ћирић, Анђелић 2, Блечић 4.

 

Повезане вести

10 comments

IGOR окт 8, 2011 at 15:02

SETITE SE PRE PAR SEZONA DA SMO U LIGI IMALI 0-5 PA SMO POČELI DA KIDAMO I OSVOJILI TITULU!!!! Ništa nije gotovo!

Reply
IGOR окт 8, 2011 at 15:01

Mislio sam da ćemo da kidamo ove sezone…. Prošle smo bili bolji,a imali smo lošiji tim…. Nijem i jasno…. MADA

Reply
Delije Užice окт 7, 2011 at 14:13

PA DAJ OSTAVKU VEĆ JEDNOM!!!

Reply
david окт 7, 2011 at 11:11

ovo je bruka ja sam sa cetinja i igraci lovcena ne primaju platu evo sest mjeseci

Reply
Djolle окт 7, 2011 at 07:28

Ajde Igore lepo ti sam, da ne mora da se primene neke nepopularne metode, runo je, svi mi volimo Zvezdu…

Reply
Теша_Делија!!! окт 6, 2011 at 23:46

Dokle vise????? Prosle godine nam ukrali titulu u derbiju, a ove gubimo od nekih crnogoraca iz pi*ke materine!

Reply
Tomo Karadza окт 7, 2011 at 10:45

Cemu to vrijedjanje Crnogoraca?

Reply
goksili окт 6, 2011 at 22:11

mislim da je konacno doslo vreme da se zahvalimo Butuliji na svemu i da prepusti nekom ko zna trenerski posao, a on slobodno nek voli zvezdu kao i do sada!!! boze moj pa i ja ludo volim zvezdu ali na sta bi licilo da sam trener, to sam bog zna!!! zato Butulija ajd ti polako

Reply
MarkoFCRS окт 6, 2011 at 23:20

Ma, neće taj da ide… Jedino ako ga neko silom ne otera…

Reply
goca окт 8, 2011 at 16:09

Nemamo mi njemu šta da se zahvaljujemo. To je jedna neopevana, naduvena spodoba koja jedina ima lepo mišljenje o sebi. A on da je ikakav Zvezdaš otišao bi sam dok nas nije potpuno pokopao. Nikada ga nisam čula da je rekao da je on napravio neku grešku, već mu uvek drugi kriv. Ljudi se od muke ismejavaju s njim, ali njemu to uopšte ne smeta. Pitanje je ko njega i ostale iz uprave drži na tom mestu i za koje pare? Koji su tu aranžmani u pitanju, jer je dobro poznato da igrače dovode ili po rodbinskoj vezi ili ih ucenjuju za pare. Šta rade inspekcijske službe ove zemlje? Neka Peruničić, Butulija i Šljivančanin osnuju svoj klub, za svoje pare, pa neka dovode koga hoće. E tada bi dobro pazili. Šljivančanin ne pamtim kada je poslednji put dao go.

Reply

Leave a Comment