Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Сви можемо да будемо задовољни

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић захвалио се навијачима на подршци и истакао задовољство приказаном игром у победи против Цедевите.

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су сјајан меч и убедљиво славили. Резултат 88:64 добро је описао однос снага на терену, а 25 асистенција је најбољи показатељ фантастичног протока лопте у нападу Звезде. Тренер црвено-белих Дејан Радоњић, имао је много разлога за задовољство, али у свом стилу није претеривао са хвалоспевима на свој и рачун екипе.

Хвала навијачима што су дошли у оволиком броју – започео је причу Радоњић, осврнувши се одмах на сјајну посету на мечу у ком је присуствовало чак 5.734 гледалаца, а потом наставио:

Њихова помоћ је била важна да бисмо одиграли онако добро и драго ми је што на крају сви можемо да будемо задовољни. Пре утакмице сам рекао да морамо да одиграмо веома добро да бисмо савладали ривала какав је Цедевита. Ми смо то и учинили – причао је готово у даху стратег Црвене звезде мтс, а онда додао:

Имали смо мањи пад у другом делу друге четвртине, али мимо тога смо одиграли веома добро и на крају славили против једног од главних конкурената за највиши пласман у регионалном такмичењу – закључио је Радоњић.

Паклен ритам за Звезду се наставља, јер већ у четвртак следи гостовање Задру. Повратак црвено-белих у дворану „Александар Николић“ заказан је за недељу када им у госте стиже Мега Лекс.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Mississauga окт 5, 2016 at 22:28

Radonja izvini , potpuno sam te zanemario zbog grofa ,ali nista ne brini uskoro ces i ti biti „na tapetu“ .
Pozz

Reply

Leave a Comment