Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Сикимић: „Спремамо се за Чукарички, да наставимо са победама“

Црвена звезда заузима прво место на табели након 11 одиграних кола и уједно је најефикаснија екипа Суперлиге. Пети ове сезоне, а укупно 34. гол за Звезду, на мечу у Ивањици постигао је Предрaг Сикимић.

– Одличан меч, забележили смо важну победу. На почетку није баш изгледало да ће тако бити, добро су нас нападали противнички играчи, можда сам се и прибојавао како је кренуло. Манојловић је одлично извукао шут у 27. минуту који је ишао у оквир гола и од тог тренутка смо много сигурније почели да нападамо. Наставили смо да играмо онако како знамо, успели да наметнемо свој ритам и то нам се на крају исплатило и донело нам нову победу – рекао је Звездин шпиц.

Лош терен није сметао Звездином шпицу да у надокнади првог полувремена затресе противничку мрежу.

– Терен је доста тврд и нераван, има много рупа. Лопта ми је неколико пута одскочила онакако како иначе не би. Жао ми је што људи на трибинама то не виде, није све увек до нас. Ипак, успео сам да се упишем у листу стрелаца. Колико год да ми је драг гол, много више жалим за пропуштеном шансом коју сам имао на одличан центаршут Цветковића када ме је пронашао међу тројицом играча Јавора. Жао ми је што та лопта није ушла, био би то леп гол, али најважније је да смо на крају победили.

Играчи црвено-белих већ размишљају о свом наредном противнику.

– Иако је у току репрезентативна пауза сви већ мислимо на нашег наредног противника Чукарички и желимо што боље да се припремимо за ту утакмицу. Да наставимо у оваквом ритму, да из недеље у недељу доносимо нашим навијачима радост, а на крају и титулу – поручио је Сикимић.

Повезане вести

Leave a Comment