Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеРегионална лига

Ватерполисти домаћини у Зрењанину

Звезда у Зрењанину

ВК Црвена звезда у наредној сезони своје утакмице као домаћин играће у Зрењанину.

Као што је МЦЗ и најавио, председник клуба Виктор Јеленић је потврдио. Ватерполо клуб Црвена звезда своје утакмице као домаћин наредне сезоне играће у Зрењанину.

Велики финансијски проблеми и константни проблеми са спортским центрима у Београду приморали су челнике клуба да размишљају о „пресељењу“, а руку помоћи је пружио Пролетер из Зрењанина.

“На овај потез смо се одлучили јер нам на “11. априлу” и СЦ “Милан Гале Мушкатировић” не дозвољавају да играмо код њих. “Бањица” је Партизанов базен и није у реду да стално играмо на гостујућем терену. На “Ташмајдану” су нам врата отворена, али су термини скупи. Људи из Пролетера су нам изашли у сусрет и договорили смо да играмо Регионалну лигу код њих. Највероватније ћемо у Зрењанину бити домаћини и у српском првенству”, рекао је за Новости председник клуба Виктор Јеленић.

Базен у граду на Бегеју је недавно реконструисан, а у Банату је репрезентација дочекала Аустралију, током турнеје по Србији.

Председник Јеленић је изјавио и да очекује подршку у Банату.

Није реално да ако дођемо у ситуацију да се боримо за титулу, увек будемо гости. Гледамо да уштедимо на сваки начин и очекујемо подршку са трибина, зашто да не„.

Почетак сезоне у А2 Регионалној лиги почиње у уторак, када Звезда дочекује Шабац, а затим ватерполисте очекује квалификациони турнир за Лигу шампиона у Бреши и дуели против домаћина Бреше, ОСЦ из Мађарске и Синтеза из Казања.

Повезане вести

Leave a Comment