Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Наши дуели са Мегом су карактеристични“

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у недељу екипу Мега Лекса у дербију 4.кола АБА лиге и репризи прошлогодишњег финала регионалног такмичења.
Утакмице са Мега Лексом увек су доносиле добру кошарку и пуно узбуђења, а црвено-бели желе да наставе серију добрих резултата и окончају мини циклус у регионалној лиги још једном победом, пре старта Евролиге и доласка „Дарушафаке” у Београд.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: „Играмо први меч ове сезоне против Мега Лекса, клуба који функционише у препознатљивом систему, остала је неколицина квалитетних играча, стигли су и нови млади играчи. То је тим са пуно могућности, талента, а како време одмиче, играће све боље и боље. Наши дуели су карактеристични, без обзира на тренутне резултате и пласман на табели. Морамо да одиграмо добро, да одговоримо на њихову енергију, и позивам наше навијаче да поново, као и на претходне две утакмице, дођу у великом броју на утакмицу са Мега Лексом.”

Још један неизвестан дуел са Мега Лексом очекује и првотимац Марко Гудурић: “ Утакмице са Мега Лексом су увек неугодне. Чињеница је да смо у више мечева ми славили, али никада то није било лако. Добро смо кренули у овогодишњој АБА лиги, желимо да наставимо са победама, али морамо да будемо максимално ангажовани, јер нам стиже квалитетан противник који ће ући максимално мотивисано у овај меч” рекао је Гудурић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Мега Лекс игра се у недељу од 17 часова у дворани „Александар Николић”. Продаја карата почела је већ у петак у пословницама Евентима, и наставиће се и на благајни дворане у недељу од 12 часова па до почетка меча који ће директно преносити ТВ Арена спорт на свом првом каналу.

Повезане вести

1 comment

Loki окт 9, 2016 at 12:02

Da li smo to mi odustali od pojacanja??? Pa grobari koji igraju u Kupu Sajamskih gradova dovedose onog Hecera koji drzi celu ekipu Partizana i po svemu sudeci bice prvi igrac ABA lige…a mi dovodimo Ratkivica koji je dobar igrac, ali nije pojacanje za potrebe Evrolige. Zasto mi kao Evroligasi ne dovedosmo tog Hecera, zasto se odustalo od Pulena, kako nam nije uspeo dolazak Milutinova i Zagorca??? A Evroligasi smo… (sto je za mladje igrace poseban mamac). Izgleda cemo mi ove godine biti tim za popravljanje kos razlike u Evroligi, a u ABA ligi bor

Reply

Leave a Comment