Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Саопштење КК о трансферу Ракићевића: „Сада је јасно ко је радио у складу са законом и прописима а ко не!“

КК Црвена звезда мтс изражава задовољство што је српска кошаркашка јавност коначно упозната са свим чињеницама у вези трансфера младог репрезентативца Петра Ракићевића.

КК Црвена звезда мтс изражава задовољство што је истина у случају Петра Ракићевића коначно изашла на видело, иако се званичним саопштењем по том питању нисмо оглашавали, већ неко други, невешто покушавајући да прикрије пропусте, и лош рад своје администрације.

Чињеница да је Петар Ракићевић уредно регистрован у Кошаркашком Савезу Србије као играч Црвене звезде мтс, и да је већ лиценциран, као и да има право наступа у утакмицама АБА и Евролиге, говори ко је у овом случају радио у складу са законом и прописима наших кошаркашких институција, и на првом месту у договору са КК „Металац“ из Ваљева, а ко није.

Надамо се да ће овакав расплет, помоћи да се коначно прекине са вишегодишњом праксом појединаца у српској кошарци, где се до играча стизало: тајним преговорима са играчима мимо знања њихових матичних клубова, дописивањем сумњивих папира и нелегалним исплатама. Надамо се да ће и овај случај отворити пут пракси која је заступљена свуда у свету, да се за жељеног играча из другог клуба – плаћа обештећење.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

1 comment

dejo окт 12, 2016 at 19:22

Moju punu podrsku imate upravo KK Crvena Zvezda u vezi sa ovim transverom nadam se ce da dodju jos dva crnca jer su neophodna KK Crvena Zvezda za Evropu

Reply

Leave a Comment