Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Црвена звезда вицешампион Србије

Протеклог викенда вожене су последње две трке овогодишњег шампионата на кружним стазама, на стази Берановац код Краљева и ево резултата наших такмичара:

У класи 1, Јовановић Петар прву трку није завршио због проблема са хладњаком за воду, а у другој трци је стартовао са друге позиције. Одмах на старту повео је трку и водио све до момента када је због избијања задњег амортизера морао да попусти и тако завршио на 7. месту. Јовановић је у генералном пласману заузео 3. место.

У класи 2, Давидовски Виктор је прву трку завршио на другом месту, док је у другој трци победио. Међутим, то му није било довољно да освоји шампионску титулу, па је ову сезону завршио на другом месту у генералноом пласману.

У класи 2, Вуков Ристо прву трку није завршио због излетања неколицине такмичара, где се и он задесио, али је у другој вожњи успео да прође као трећи кроз циљ. Ову сезону је завршио као девети, али обзиром на године, од њега треба очекивати много боље резултате следеће године.

У класи 9, Тосић Александар није наступао на овом тркачком викенду из приватних разлога, па је услед много пехова током читаве сезоне заузео четврто место у генералном пласману. Његову Хонду на овој трци је пробао и тестирао добро познати ас Бранко Ћуја Ћопић, његов дводеценијски пријатељ и колега, који је тиме најавио да су припреме аутомобила за следећу сезону већ почеле.

После вишегодишње паузе, Црвена звезда се вратила на тркачке стазе и у генералном пласману клубова заузела друго место. Вицешампионска титула је одличан резултат, али се надамо да ће се црвено-бели следеће сезоне попети на највиши степеник победничког постоља, јер Звезда увек иде на прво место.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment