Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездини „манекени“ и RANCCO

Кошаркаши Црвене звезде мтс, стручни штаб и људи из клуба, и ове године у оделима компаније RANCCO, дугогодишњег партнера и пријатеља црвено-белих.
Кошаркаши Црвене звезде мтс Марко Симоновић, Бранко Лазић и Немања Дангубић заменили су спортску опрему за елегантна одела дугогодишњег Звездиног партнера.

После сјајне серије од четири узастопне победе кошаркаши Црвене звезде мтс имали су заслужено слободан дан. Марко Симоновић, Бранко Лазић и Немања Дангубић искористили су га да у пријатном окружењу дугогодишњег Звездиног партнера хотела “Цроwн плаза“ позирају у елегантним РАНЦЦО оделима.

Ако је Лазић већ имао искуства у томе за Симоновића и Дангубића је позирање било нешто ново, али се по сјајним фотографијама то никако не може наслутити. Искуснијем Симоновићу и младом Дангубићу се улога манекена веома допала па им велика помоћ од искуснијег Лазића није била неопходна. Снимање је потрајало, али сви присутни на сету то нису ни осетили јер је владала веома опуштена атмосфера.

Слике говоре више од хиљаду речи, а можемо слободно да кажемо да су одмах по њиховом настанку привукле велику пажњу на друштвеним мрежама. Иако смо навикли да их виђамо у спортској црвено-белој опреми и елеганција РАНЦЦО одела Сими, Данги и Лази и те како пристају.

Компанија РАНЦЦО и ове године облачиће стручни штаб КК Црвена звезда мтс и људе који су задужени за организацију утакмица црвено-белих у свим такмичењима, и део је спонзорског „пула“ шампиона АБА и КЛС, и јединог учесника Евролиге из Србије.

Повезане вести

1 comment

dejo окт 12, 2016 at 19:14

Crveno beli kosarkasi zasluzuju da prestavljaju taj brend jer takav je isto KK Crvena Zvezda ,samo zelim da im pozelim svim kosarkasima Crvene Zvezde dobro zdravlje i da donesu dosta radosti nama koji volimo KK Crvena Zvezda

Reply

Leave a Comment