Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Владимир Банковић магистар спорта

Одбојкашки клуб Црвена звезда с поносом истиче да је Владимир Банковић, дугогодишњи кондициони тренер црвено-белих, одбранио магистарски рад на Факлутету спорта и физичког васпитања.

Банковић је рад под називом “Моделовање и контрола телесног састава врхунских одбојкашица у макроциклусу” бранио пред Комисијом у којој су били др Миливој Допсај, др Драган Радовановић, др Горан Нешић и др Марија Мацура.

Одбрани магистарског рада Владимира Банковића присуствовао је и проф. др Владимир Копривица, декан Факлутета спорта и физичког васпитања, као и породица и пријатељи.

Одбојкашки клуб Црвена звезда приредио је свечаност у трофејној сали којој су присуствовале одбојкашице Црвене звезде, чланови стручног штаба и руководство клуба.

Ана Аврамовић, генерални дриектор ОК Црвена звезда, у име клуба, уручила је пригодни поклон Владимиру Банковићу и пожелела му пуно среће у наставку каријере.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo окт 12, 2016 at 19:50

Cestitam vam gospodine veliki zvezdasu Brankovicu pa da vas rad prenesete na one kojima je to potrebno jer potrebni su ljudi kao vi u svakoj sekciji Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment