Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

ЕЛ: Карата још има, распоред уласка у дворану

КК Црвена звезда мтс обавештава навијаче да у продаји има још карата, као и прошле сезоне, посебан режим и начин уласка у дворану за власнике сезонских и дневних карата на трибинама.

КК Црвена звезда мтс почиње у четвртак нову сезону у Евролиги, која ће ове године по много чему бити другачија од претходних.

Најбољих 16 клубова Европе, одиграће 30 кола у изузетно тешком ритму, а почетак пута за изабранике Дејана Радоњића биће против једног од тимова којима је ове године амбиција да се нађу на Фајнал Фору, који ће се одржати у Истанбулу.

Продаја карата , којих још увек има у слободној продаји за више сектора, за меч Црвена звезда мтс – Дарушафака Догуш почела је у среду у 10 часова у свим пословницама Евентима, и наставиће се и у четвртак до меча, који почиње у 21 сат.

Црвено-беле очекује прва у низу великих утакмица у Европи, и зато клуб подсећа на безбедносне протоколе, начине уласка у дворану „Александар Николић” за све власнике сезонских и појединачних карата, и подсећа да сваки убачени предмет у терен, само одмаже КК Црвена звезда мтс, који је претходних сезона плаћао велике новчане казне због испада такве врсте.

– Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:

– Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану „Пионир” на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.

Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.

И овога пута вршиће се обимне контроле приликом уласка у дворану, па се моле сви навијачи да знатно раније дођу у дворану „Пионир“, и да на меч не носе упаљаче, металне новчиће, козметику…

Капије дворане „Александар Николић” отварају се већ у 18.30 минута.

Такође, КК Црвена звезда мтс позива навијаче да дођу у што већем броју и пруже сада већ широм Европе препознатјиву подршку тиму да забележи врло важну стартну победу у новом издању Евролиге.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment