Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездино појачање на друштвеним мрежама – „Tulfie“

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс и америчка компанија „Tulfie“, која поседује и истоимену Андроид апликацију, заједнички прате овогодишњу сезону Евролиге.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс добио је ново појачање и то у свету друштвених мрежа.

„Tulfie“ је нова друштвена мрежа за размену фотографија и ваших драгоцених момената са пријатељима, родбином, пословним партнерима, али и навијачки опредељених истомишљеника. Ова мрежа осмишљена је да ваше специјалне моменте забележи и подели кроз албуме и догађаје, а све кроз комуникацију путем слика. Овом апликацијом коначно имате пуну контролу над оним што могу да виде други. Посебан осећај даје вам статус звезде.

Никада није било лакше организовати и чувати своје догађаје. Креирајте догађај у облику албума који ће сачувати ваше најдрагоценије моменте. У року од неколико секунди креирајте догађај и позовите пријатеље са којима ћете поделити слике. Утакмица или рођенданска журка остаће вам трајно забележена.

„Tulfie“ и КК Црвена звезда мтс крећу заједно у епизоду која се зове „Евролига 2016-2017“.

Апликација „Tulfie“ садржаће најексклузивније фотографије са терена, са трибина и иза сцене (свлачионице, пресс конференције, играчи…).

Ако Вам се све ово што сте причитали допада, преузмите бесплатно апликацију на овом линку

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tulfie.app

и погледајте албуме са утакмица.

Позивамо вас да поставите и ваше слике када сте са нама на утакмицама.

… Јер ви сте наш ветар у леђа!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment