Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: Немамо времена за патњу

Дејан Радоњић

Тренер Црвене звезде мтс, Дејан Радоњић истакао је да жали за поразом, али и да су његови изабраници показали много тога доброг на овом мечу.

Црвена звезда мтс јесте поражена, али се никако није обрукала. Млади састав црвено-белих је можда и надмашио своје тренутне могућности у окршају са сјајним противником. Тим селектован од стране некадашњег тренера НБА шампиона Кливленда, Дејвида Блата, био је потучен у првом полувремену, али је онда показао снагу у другом полувремену. На крају Дарушафака је победила резултатом 73:70.

Разлога за славље нажалост нема, али за понос има. Таквог става био је и тренер Црвене звезде Дејан Радоњић:

Честитам Дарушафаки на заслуженој победи. Били смо у позицији да са једним, два бацања или зицером дођемо до изненађења. Почели смо веома добро и контролисали смо утакмицу у првом полувремену. Готово је било невероватно када смо погледали семафор након 20 минута игре. У другом полувремену нисмо задржали тако висок ниво игре у нападу. Наша предност је падала, али смо и поред тога задржали прилику да понеким слободним бацањем или погођеним зицером да победимо. Нисмо успели, а они су успели да реализују наше грешке. Мислим да смо ми победили да би било потпуно заслужено, а овако и њихова победа је такође заслужена“, рекао је Радоњић, а потом додао:

С обзиром на то да је први меч и да је противник екстремно квалитетан. Тешко је рећи који су наши домети у Евролиги. Сигурно је да нас очекује још доста мечева“, истакао је тренер црвено-белих који је потом упитан да прокоментарише зашто Огњен Кузмић није играо у завршници меча:

‘Кузмић је одиграо одличан меч и бирао је права решења. Већ у припремну периоду је показао да се одлично уклапа. Био је сјајан, али смо ми и са пет играча на терену имали добру прилику да решимо меч. Нисмо успели, али стичемо искуство као неки нови тим. Видећемо какви су домети у овом саставу. Не знам колико их је мислило пре месец дана да ћемо играти против овакве Дарушафаке егал завршницу са оваквим саставом“, застао је на кратко Дејан Радоњић и затим додао:

‘Нема пуно простора да се пати, а тек га неће бити. Наравно да ми је жао што нисмо победили овако великог противника који је кандидат за врх Евролиге, али полако… Савладаћемо неког другог“, истакао је он. Уследило је питање да ли су црвено-бели веровали у победу:

Ми смо од 15. августа стартовали са великом вером. Тако смо наступили и вечерас са вером да ћемо победити. Нисмо успели, али понављам не би било незаслужено и да смо ми победили“, закључио је Радоњић.

Повезане вести

11 comments

nele окт 16, 2016 at 12:14

Bez pojacanja na mestu plejmejkera i centra mislim da nas patnja u Evroligi ove sezone tek ocekuje! Voleo bih da gresim, ali………………………..

Reply
Dejan окт 15, 2016 at 23:01

Radonjic je los trener i trener kome drugi odredjuje ko ce da igra. Rebic ne moze da igra ni u jednom ozbiljnijem klubu a tek ne moze da igra u klubu koji igra Evroligu.

Reply
delija nbgd окт 15, 2016 at 10:00

Komentare daju vrhunski sportisti i profesionalci.koji su uspeli u sportskom životu pa sad nam prosipaju pamet ko je igrač a ko nije.Radonja najtrofejniji trener kkcz.i kraj

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 14, 2016 at 21:21

OBJASNI NAM TI, GOSPODINE IZ ŽUPE,NAMA KOJI SMO SE PROFESIONALNO BAVILI SPORTOM.NE VERUJEM DA SI LOPTU UZEO U RUKE ILI ŠUTNUO.I NE PLJUJE OVDE NIKO NIKOGA,RADI SE O TOME DA NEZNALICA VODI CRVENU ZVEZDU I DA MITROVIĆ, REBIĆ I GUDURIĆ NISU IGRAČI ZA ZVEZDU.

Reply
delije župa окт 14, 2016 at 20:41

Muku mi je vise od ovih dezurnih pljuvaca koji ocigledno veze sportom nemaju i neznaju koliko je napora i odricanja potrebno da bi se postalo vrhunski sportista !!! Nijedan od vas nije ni Mitrovicu ni ostalima ni do stopala zato pustite momke neka igraju i setite se gde smo bili do pre samo 4 godine,a gde smo sad!!! Da vas podsetim,mi smo sada MEDJU 16 NAJBOLJIH EKIPA U EVROPI,ZATO DOSTA BRE VIŠE!!!!!!!!!

Reply
Hadži Dragan окт 14, 2016 at 17:34

Podrška gosn Čoviću i igračima do neba.Što se tiče našeg trenera,samo ću reći da od utakmice polufinala ABA lige sa Cibonom i poraza,ne gledam i neću gledati niti jednu utakmicu dok je dotični trener.

Reply
Mississauga окт 16, 2016 at 05:03

Ako dajes podrsku Covicu , automatski si je dao i Radonji. Covic se inati sa svima koji drugacije misle ,tako da je u stanju da ne menja trenera pa makar se sve raspalo.

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 14, 2016 at 17:25

PODNESI OSTAVKU I GUBI SE SAM IZ CRVENE ZVEZDE KAD NEMA KO DA TE SMENI.

Reply
Delija mp окт 14, 2016 at 06:39

Podrska treneru i igracima ! Da pogodimo sa pojacanjima i imacemo ok tim.

Reply
Lakarijeeee окт 14, 2016 at 10:35

Bravo, konacno neko da podrzava ekipu i kad gubi. Ljudi ne mogu da shvate da mi skoro nikakve sanse nemamo za top 8, imacemo veliki broj utakmica u pioniru sa jakim ekipama, treba da se pokazemo u dobrom svetlu kao sinoc i da budemo zadovoljni koji god bili na tabeli, samo da guramo ABA da osvojimo i domace ako se moze i ja cu biti prezadovoljan.

Reply
josif окт 14, 2016 at 16:58

Ti si izgleda zadovoljan i sto je prosecna plata 20 hiljada dinara.Dok si ti zadovoljan i jako skroman u zeljama cepanica Mitrovic prima 15 hiljada evra mesecno dabi se glupirao i igrao basket a neznalica Radonjic duplo vise,pa jos kuka da je prosle sezone primio samo 3-4 plate.Pa te njegove 3-4 plate mi nezaradimo ceo rabotni vek.Pozz.mKD

Reply

Leave a Comment