Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Црвено-бели на почетку сезоне гостују у Нишу

Одбојкаши Црвене звезде у недељу 16. октобра у Нишу започињу поход ка одбрани титуле шампиона Србије.

Црвено-бели су у новој 2016/17 сезони већ освојили један пехар. Трофеј Супер Купа враћен је у витрине нашег клуба. Наша екипа је у увертири сезоне, савладала Млади радник са 3:2 и тако се по пети пут домогла пехара намењеног победнику Супер Купа Србије.

Утисци су сјајни. Иза нас је једна јако тешка утакмица где је на провери било, осим наше форме и наша ментална снага. Ишли смо у госте екипи која по квалитету сигурно може да игра у Суперлиги. Имали су и предност домаћег терена, али смо успели све то да пребродимо, тако да је то за нас једна велика победа – истакао је Драган Кобиљски, тренер Црвене звезде.

Прво гостовање нашим одбојкашима биће у Нишу где их очекује меч против екипе која је претходне сезоне, као дебитант, бележила одличне резултате.

Сигурно је да нас чека једна тешка и неизвесна утакмица. Ниш је веома незгодна екипа, али оно што је нама највећи проблем је што немамо искуства играња на страни. Свака утакмица коју будемо играли биће за нас велики испит, а нарочито утакмице које играмо у гостима – рекао је тренер црвено-белих.

У саставу Црвене звезде ни на овом мечу неће бити примача сервиса Александра Шкрбића.

Шкрбић и даље има велике проблеме са стопалом. Не може да се ослони потпуно на повређену ногу, не може да скаче. Већ улазимо у трећу неељу како тренирамо без њега, а то је за нашу екипу доста велики хендикеп – закључио је Кобиљски.

Утакмица 1. кола Суперлиге Србије између Ниша и Црвене звезде игра се у недељу 16. октобра од 17 часова у дворани СЦ Чаир у Нишу. Меч ће судити Мирко Јанковић и Саво Ковачевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment