Moja Crvena Zvezda
ОдбојкаРепрезентација

Наши играчи на ширем списку за Светски Куп

Игор Колаковић, први тренер мушке сениорске репрезентације Србије, саопштио је шири списак кандидата (20) за Светски Куп 2011, који ће се одиграти од 20. новембра до 4. децембра у Јапану.

На списку су, између осталих, и наши играчи Мијајло Митић и Филип Вујић. Сениори Србије играће на Светском Купу 2011. у Нагоји против Аргентине у оквиру 1. кола А групе. Србија ће у Нагоји још играти против Пољске и Ирана, а потом, у наредној рунди, у Осаки, против Јапана и Кубе. У оквиру треће рунде, Србија ће играти у Хамамацуу против Русије, Италије и Бразила, у последњој рунди, у Токију, против Египта, Кине и САД. Пласман на Олимпијске игре 2012. у Лондону избориће три првопласиране репрезентације.

И Зоран Терзић, први тренер женске сениорске репрезентације Србије, саопштио је шири списак кандидата (20) за Светски Куп 2011, који ће се одиграти од 4. до 18. новембра у Јапану.

На списку су, између осталих, и наше играчице Јована Стевановић и Ана Бјелица. Сениорке Србије играће на отварању Светског Купа 2011. у Нагану против Кореје, 4. новембра. Србија ће у Нагану играти још против САД и Кеније. У Тојами против Немачке, па Бразила, а у Сапороу против Јапана, Кине и Италије. Коначно, у Токију, ће се играти против Доминиканске Републике, Аргентине и Алжира. Пласман на Олимпијске игре 2012. у Лондону избориће три првопласиране репрезентације. Сатница утакмица биће накнадно саопштена.

Повезане вести

Leave a Comment