Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић и Гудурић: Задовољни се враћамо кући

Тренер Дејан Радоњић и првотимац Марко Гудурић задовољни након освојених бодова у Новом Месту.

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су и пету победу у АБА лиги, након сигурне игре, освојени су бодови у Новом Месту.

Након меча у дворани „Леон Штукељ“ у којој се у вћем делу меча није постављало питање победника, на конференцији за медије, своје утиске изнели су тренер Дејан Радоњић и Марко Гудурић.

Тешка утакмица за нас, у смислу да смо овде у Ново Место стигли након пораза у Евролиги и успели смо да испоштујемо све договоре, одиграмо добру одбрану на првом месту и на крају заслужено победимо. Честитам мојим саиграчима, окрећемо се наредним мечевима.

Тренер Дејан Радоњић:

Почели смо меч са добром одбраном, међутим, екипа Крке је отворила утакмицу добро, погађали су и из добрих, али и неких врло тешких ситуација. Оно што је било јако важно је да наставимо са истим интензитетом и концентрацијом. Отворио се касније и контранапад и напад у нашој игри, иако нисмо успели током свих 40 минута да имамо боље шутерске проценте што би нам омогућило бољи резултат. Током свих 40 минута смо контролисали игру и резултат и дошли до победе у мечу, за који сам још пре његовог почетка рекао да ће бити тежак.

Кошаркаши Црвене звезде мтс се аутобусом током ноћи враћају за Београд, а већ у уторак почињу припреме за дуел са Галатасарајем у Евролиги, који је на програму у петак у Истанбулу од 19 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Loki окт 18, 2016 at 00:09

Pobedi se u zube ne glede, ali… ABA liga nikad slabija, a mi najslabiji tim imamo od kako je Radonja trener! Dva igraca koji su projektovani jos pre 3 godine da budu nosioci igre i zvezde tima…Mitrovic i Dangubic ne mogu da vezu dve utakmice u dobrom ritmu! Oni su definitivno igraci za jacanje rostera i klupe i nista vise… na zalost.
Timu su hitno potrebna pojacanja…Djekna to nije. Onaj Hecer iz grobarske ekipe je za njega Kobi Brajant….kao sto su Bircevic i Novica Velickovic za Mitrovica Tim Dankan…Ne znam zasto nije doveden Pulen….zasto je pukla prica sa Zagorcem? Nemamo ofanzivca na koga ce da ide lopta kada se lomi rezultat. I opet imamo problem kad protivnik zaigra zonu ili kombinovanu odbranu, jer nemamo klasicnog sutera koji ce da resava napad sutem sa distance. Mozda bi trebalo pustiti Gudurica da pomalo i „divlja“ i da stekne naviku da budu kosgeter koji daju po 20 i vise koseva.

Reply
pera окт 18, 2016 at 13:35

Mnogo netačnih stvari si druže pobrojao. Utakmica u Novom Mestu je svake godine teška zbog tvrdih koševa u hali i mnogo drugih stvari. Mi nikad tamo nismo odigrali maestralno ali smo sinoć to dobili veoma rutinski. Kako očekivati od momaka koji se premaju da u petak odigraju svoju najbolju utakmicu da u ovom meču koji su odradjivali budu na svom najvećem nivou. Ovo veličanje penzionera Veličkovića pogotovo ne komentarišem. Tvrdim da će ovi pohvaljeni od Hečera pa nadalje u nedelju sa FMP pretrpeti poraz. I prestanite više da mračite ako ste navijači Zvezde.

Reply
Loki окт 18, 2016 at 18:44

Stani malo…O kom mracenju pricas? O kakvom velicanju Novice Velickovica govoris? Cuj, velicanju…!?Samo gledam sirom otvorenih ociju i zelim da Zvezda bude jos bolja i jos bolja… I ovaj sajt valjda sluzi za razmenu misljenja svih Zvezdasa…?
Ili treba da lupam gluposti i pricam da je Dangubic novi Lebron… A Danguba je moj komsija…i sjajan je i normalan momak…ali on za skoro 3 godine nije dosegao da postigne 10 koseva na utakmici…niti je ikad uhvatio vise od 5 lopti(a ima fantastican odraz)! To je cinjenica! Ili je mozda u pravu njegov otac koji prica kako je Radonjic od Dangube, vrhunskog skakaca i ofanzivca, napravio tzv „djubretara“ koji sluzi da izmori protivnickog beka, napravi tri faula i onda ode na klupu…i sto covek prica kako Danguba na trzistu sada vredi manje nego 2014. kada je iz Mege presao i Zvezdu….itd….itd..

Reply
mića окт 18, 2016 at 23:55

loki brate kada želiš bolje,
daj neko milionče.Zvezda najzad razigrava mlade igrače i igra odlično.Ljudi lupetaju i frljaju se sa pojačanjima pa makar propali ovi klinci pa na kraju da se vratimo u onu dubijozu u kojoj smo bili do nedavno.

Reply
pera окт 19, 2016 at 09:34

Bravo momče za komentar ja mislio da sam jedini koji podržava stav kluba da se razvijaju mladi momci. Ako dovode pa eto im Nikola Janković 2,11 naše dete završio školovanje u Americi i njemu i nama dobro. Dovedeš osrednjeg Amerikanca koji se ne razume sa okolinom i on odigra dve utakmice i počne da kuka za parama jer su mu samo one motivacija. Pokvariš odnose u timu i onda ništa ne valja. Kvinsi se retko dešava i to moramo priznati, zato su i obazrivi u klubu po pitanju ta dva igrača koji će doći. Frljanje sa tudjim parama i vredjanje ostalih igrača nije dobro. Mi konačno imamo stabilan i perspektivan i klub i tim pa to je bio san pre 5 godina. Dobro je setiti se korena jer ko ih se ne seti ode u bezdan. Veličanje igrača preko brda je smešno to je odavno sve druga klasa i stojim na mišljenju da će ih ovakav FMP dobiti u nedelju. Ajd da vidimo.

Leave a Comment