Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Сикимић: „Моји последњи голови имају посебну тежину!“

Предраг Сикимић је ове сезоне четири пута започео меч у шампионату, и на та четири сусрета тресао мреже три пута, а готово сваки његов погодак био је од великог значаја за тим. Ипак, Сикимић посебно истиче последња два.

„Последња два гола имају посебну тежину. Нисам их дао при резултату 3:0 или 4:0, већ у завршници полувремена, непосредно после голова противничког тима. Против Чукаричког се све догодило како сам могао само да пожелим. Много волим корнере који беже од гола, кад могу да налетим на лопту“, изјавио је за „Спортски журнал“ Сикимић.

Искусни центарфор је предосетио погодак Пјасентина.

„После пропуштених шанси сам предосетио казну. Док сам се враћао у одбрану, а Пјасентин намештао лопту, рекао сам капитену Луковићу да ми се уопште не свиђа ситуација“.

Ипак, недуго потом, Сикимић и Виеира постигли су голове за нова три бода.

Подсетимо, Звезду данас очекује пријатељски сусрет а ривал је Ловћенац.

Повезане вести

4 comments

Deda окт 18, 2016 at 17:10

Obican balvan, bezi od lopte, sramota za Zvezdu.

Reply
Bata окт 18, 2016 at 17:22

Ma daje on efektne golove , ovaj zadnji je legao kao kec na desetku .

Reply
Loki окт 18, 2016 at 18:40

Balvan koji daje golove!!! A Mouca i Ruiz nisu balvani…samo gol ne mogu da daju ni na treningu! A da… mi njih cekamo da se razigraju….A kad se razigraju tamo 2018. videcete svi kakvi su to igraci…

Reply
Goran окт 19, 2016 at 07:21

– Prijateljska: Hajduk Beska – Crvena Zvezda 1 gol
– Prijateljska: Crvena Zvezda – Zorja (Ukrajina) 1 gol
– Prijateljska: Crvena Zvezda – Brezice 2 gola
– Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Valeta – Crvena Zvezda 1 gol
– Prvenstvo: Crvena Zvezda – Napredak 1 gol
– Prvenstvo: Crvena Zvezda – Radnik 1 gol
– Kup: CSK Celarevo – Crvena Zvezda 1 gol
– Prvenstvo: Javor – Crvena Zvezda 1 gol
– Prvenstvo: Crvena Zvezda – Cukaricki 1 gol

Pa to i ja kazem bitno je da daje golove..10 golova je do sada dao na svim utakmicama i jos nije igrao na svih 27 utakmica ove sezone jer je bio povredjen,suspendovan i nekad nije ni ulazio u igru. Da je igrao na svih 27 utakmica ove sezone Evropa,prvenstvo,kup,prijateljske dao bi jos 10 golova. Ne kazem da je neki ekstra napadac koji treba Zvezdi,pogotovo ne na duze staze a i mator je,ali trenutno je u formi i daje golove sto je najbitnije,sto kazes ima da se namucim o dok cekamo Mucea da ubode koji gol a kamoli 10ak,to se ove sezone nece desiti a ako ostane tesko i sledece…Sikima je nesto kao Micic pre sto je bio,idealan za jedno poluvreme ili pola sata kao dzoker tako je i Micic zabadao stalno a svi se smejali njegovoj gradji i kako je mator..Tako i Sikima ima taj njuh za gol,nije neki dribler,razbijac itd ali zna da se nadje na pravom mestu u pravo vreme plus ima iskustvo Ja bi mu pored Vieire dao bar 30-40 min na svakoj utakmici,plus u kupu i u prijateljskim po 60-90min da igra..Ako bude igrao ovako i ne bude povreda ubosce jos 10ak golova ove sezone..

Reply

Leave a Comment