Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Дарко Лазовић након првог црвеног картона о свом клубу: „Звезда ће поново освојити титулу!“

Против Емполија у 8. и 34. минуту претходног викенда Дарко Лазовић зарадио је по жути картон и потом зарадио искључење, први пут у каријери!

„Сам сам крив, заслужио сам оба картона. И док сам код првог жутог спречио контру, други сам направио из глупости, махинално сам повукао противничког играча. Ето, добио сам и ја први црвени картон откад играм фудбал, али у незгодном тренутку. Изашао сам после само 34 минута, да сам остао у игри, 11 на 11, верујем да бисмо победили. И што је најгоре, пропустићу и дерби наредног кола са Сампдоријом“ каже Дарко у разговору за „Вечерње новости“ и наставља:

„Не, нисам заплакао. Само сам био страшно љут, на себе, наравно. Био сам јако нервозан и то је то. Јер, све је ишло како треба, Ђенова је осма, ја само на једној утакмици нисам почео. Навикао сам се и на нову позицију, сада делујем практично као бек, по десној страни, с тим што играм много офанзивније. Кренуо сам како треба, надам се да пауза од једне утакмице неће оставити трага и да ћу играти још боље“ уверен је Лазовић.

Дарко прати утакмице Црвене звезде.

„Пратим све утакмице када могу, жао ми је што је испала из Европе. Чујем се са некадашњим саиграчима и драго ми је што је прва на табели. Верујем да ће Звезда одбранити титулу.“

Повезане вести

1 comment

dejo окт 18, 2016 at 19:18

Nedostajes puno Darko Crvenoj Zvezdi al sta da se radi nadam se da ces ubrzo da igras u jaci klub nego sto sada igras a to je Djenova ,treba da osvoji Crvena Zvezda titulu jer mora da se iskupi za onaj rezultat sa leta protiv Ludogoreca i posle Sasuola ,nego da je Crvena Zvezda privatni klub vjerujem da bi puno bolje rezultate pravila u Evropi nadam se da ce neko zasuc rukave pa dovesti kupca ili jaku stranu kompaniju jedno od ta dva resenja bi moglo da se napravi pa da opet pocne da sija Crvena Zvezda kao sto je nekada

Reply

Leave a Comment