Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Црвена звезда и „Sion Guard“

Помоћни терени иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ на којима тренирају и играју утакмице млађе категорије нашег клуба, од недавно су улепшани новим клупама за тренере и резервне играче.

Клупе су део донације фирме „Sion Guard“ која је на тај начин желела да помогне дечацима у нашој Омладинској школи. О сарадњи наше школе фудбала и фирме „Sion Guard“ разговарали смо са директорком комерцијале и развоја ове фирме, Јасмином Милосављевић.

Као друштвено одговорна компанија која својим донацијама често помаже оне којима је то најпотребније, са поносом можемо истаћи пружену помоћ најугроженијима у поплављеном Обреновцу као и породицама Срба на Косову и Метохији. Како од оснивања бринемо о развоју и одржању физичких способности својих радника, дошли смо на идеју да на неки начин помогнемо развоју млађе популације како би млади схватили значај тренинга и физичког вежбања, не само у смислу побољшања физичких карактеристика, већ и менталног здравља. Како је ФК Црвена звезда један од најуспешнијих спортских колектива и српски бренд те као таква окупља велики број младих спортиста желели смо да на неки начин дамо скроман допринос да би се и у наредном периоду могли стварати такви таленти који ће у годинама пред нама омогућити да поново постанемо прваци Европе и света.

Добри услови за тренирање су неопходни како би се деца правилно развијала.

Наша помоћ се састоји у набавци клупа за резервне играче домаће и гостујуће екипе као и клупе за судије и делегате на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ где ће се млади спортисти одмарати и жељно ишчекивати својих пет минута да покажу колико могу и знају. Добри услови за бављење спортом су од веома велике важности како би деца могла да расту и развијају се на прави начин. Како би њихово вежбање било садржајније и разноврсније потребни су терени, реквизити, спортска опрема и још пуно тога да од једног дечкића који је дошао да „пика“ фудбал или неки други спорт постане врхунски спортиста. У крајњој линији масовност у бављењу спортом деце у перспективи ће допринети да имамо и здравију популацију.

Фирма „Sion Guard“ је добила и бројна признања.

„Sion Guard“ је предузеће са седиштем у Београду, основано 2007. године, поникло из привредног друштва „Imperium security“. Наше пословање почива на уважавању принципа савременог пословања, примени најмодернијих метода, техника и процедура у раду, као и на апсолутној дискрецији и лојалности клијената. Наше пословање вођено је амбицијом да у предстојећем периоду преузмемо лидерску позицију у Србији, па чак и шире, у области физичко-техничког обезбеђења и другим сродним областима. Највећа потврда да је услуга квалитетно извршена су наравно наши задовољни клијенти, али и то да смо међу првима у Србији који су овакву потврду добили и од стране Међународне заједнице и то кроз добијање сертификата ИСО 9001:2008. Свесни да су људски ресурси оно што је најбитније за добро извршену услугу, највише пажње посвећујемо одабиру кадрова. Поносни смо на сарадњу са установама и институцијама од великог значаја и високе осетљивости, као што су органи државне управе, школе, пословни центри… Имамо и богато искуство у реализацији обезбеђивања лица и драгоцености. Често смо били носиоци посла за најзначајније јавне скупове и манифестације, а са поносом истичемо концерте група „Rolling Stones“, „Duran Duran“, „AC/DC“, „Cool and the Gang“ – рекла је Јасмина Милосављевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo окт 21, 2016 at 22:52

Sjajan potez omladinske skole Crvene Zvezde ,dobro bi bilo da se sa firmom ,,Sion Guard “ potpise sponzorski ugovor ljudi iz Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment