Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице у Панчеву за прве бодове у сезони

Црвено-беле одбојкашице очекује прво гостовање у новој сезони Суперлиге и прилика да освоје прве бодове. После не тако добре партије у првом колу и пораза од Визуре, Звезда гостује Динаму у Панчеву са жељом да прикаже бољу игру и упише прву победу.

Динамо из Панчева је већ годинама редован учесник најквалитетнијег домаћег такмичења, али без већег успеха. Екипа углавном завршава у доњем делу табеле, мада им опстанак није био угрожен. Прошле сезоне су забележили осам победа и 10 пораза, што је било довољно за седмо место и пласман испред Звезде. И ове године са клупе ће их предводити Александар Владисављев, а главне узданице биће примач Јелена Лазић и коректор Нина Коцић, које већ трећи годину узастопно играју у Панчеву. Динамо је одлично започео сезону, пошто је на гостовању Футогу славио са убедљивих 3:0 уз 21 поен Коцић и 18 поена Лазић. Свакако да од њих две прети највећа опасност и да ће црвено-беле морати да сведу њихов број поена на минимум да би дошао жељени резултат.

Изабранице Мирјане Мусулин нису одиграле на очекиваном нивоу у првом колу и на домаћем терену су поражене од актуелног шампиона. Чини се да ће требати времена да млада екипа почне да игра како уме и зна, али и да су последице лоших резултата из прошле сезоне још увек присутне. Гостовање у Панчеву права је прилика да се поправи утисак и крене са добрим резултатима. Утакмице Звезде и Динама по правилу су неизвесне и узбудљиве, па нема сумње да нас и овог пута чека квалитетна одбојкашка представа.

Утакмица је на програму у дворани ,,Стрелиште“ у Панчеву, у суботу, 22. октобра са почетком у 16.00.

Повезане вести

Leave a Comment