Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда освојила само бод у Суботици

Црвена звезда је освојила само бод на гостовању у Суботици, екипи Спартака. Звезда је водила након првих 45 минута, али је Петковић лоше интервенисао и закуцао лопту у сопствену мрежу, па су домаћи дошли до вредног бода.

13. коло Супер лиге

СПАРТАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:1 (0:1)

Стадион Спартака
Гледалаца: 2 000
Судије: Николић, Јовановић, Петровић
Стрелци: Петковић (аутогол) у 65. за Спартак, а Радовановић (аутогол) у 37. минуту за Звезду

СПАРТАК: Мирковић, Радовановић, Ивановић (Анђић), Башановић, Ковачевић, Фаркаш, Стојковић, Ћаласан, Торбица (Ађуру), Мудрински (Савковић), Милић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Манојловић, Петковић, Луковић, Рендулић, Анђелковић, Ле Талек, Полетановић, Бабунски (Вијеира), Плавшић (Срнић), Руиз (Ристић), Сикимић

Црвена звезда је водила у Суботици након првих 45 минута, аутоголом Радовановића, али ту предност није успела да сачува. Анђелковић је пробио по левој страни и послао лопту у петерац, где је штопер домаћих интервенисао испред Сикимића, али тако што је убацио лопту у свој гол. Наша екипа је у овом делу игре нападала углавном после прекида, покушавали су Рендулић и Полетановић, али гола, до пеха штопера домаћих, није било.

У другом делу игре одлично и одлучно је заиграо Спартак, претио преко Мудринског, Милића, Ивановића, али је Манојловић био одличан. Ипак, у једној ситуацији није могао да реагује. Након корнера за домаћи тим, лопта је убачена у петерац, а Петковић је покушао да интервенише левом ногом и на запрепашћење навијача Звезде закуцао лопту у мрежу. Након тога, покушаво је наш тим, али не довољно конкретно, па ни чак шест минта надокнаде није било довољно за нови гол.

Звезда тако након 13 кола остаје на челу табеле са 32 бода, али је Војводина поново близу, док Партизан има шансу да се потпуно примакне.

ТОК МЕЧА

КРАЈ УТАКМИЦЕ!

94′ Луковић је шутирао из слободног ударца, Мирковић шаље лопту у корнер.

90′ После 15 минута рововске битке, Милић је покушао, али голман Звезде је био сигуран. Уго Вијеиера покушао је на другој страни, али гола није било.

73′ Ивановић одлично шутира, а Манојловић брани још једном.

65′ ГОЛ! Изједначио је Спартак, а овога пута аутогол постиже наш играч, Марко Петковић.

63′ Поново наш голман брани један ударац домаћих.

62′ Манојловић поново брани након покушаја Мудринског.

61′ Леп ударац Бабунског, али лопта одлази поред гола.

57′ Мудрински у шанси коју је тешко не искористити, али Манојловић интервенише!

55′ Мудрински слабо шутира, Луковић га је изблокирао.

54′ Руиз одлично пролази по левој страни и шутира, али је изблокиран.

53′ Ивановић је шутирао из далека, Манојловић брани.

51′ Плавшић је лепо проиграо Сикимића, али овај шутира главом поред гола.

КРАЈ ПРВОГ ДЕЛА ИГРЕ

41′ И Мудрински покушава, али брани Манојловић.

39′ Ивановић на срећу не погађа из изгледне ситуације на другој страни.

38′ ГОЛ! Звезда је повела након одличног продора Анђелковића по левој страни. Он је покушао да пронађе Сикимића, коме би остало само да спроведе лопту у мрежу, али је то уместо њега учинио штопер Спартака.

34′ Нови покушај Полетановића, опет безуспешан.

30′ Ле Талек шутира након новог центаршута Бабунског, али поново нема гола.

28′ Торбица само минут касније вара Луковића и солидно шутира, али тик поред леве стативе.

27′ Велика шанса за Звезду, али нема гола. После сјајне акције Плавшића и Петковића, Сикимић је спустио лопту Полетановићу, који пребацује гол са свега неколико метара.

23′ Поново исти сценарио, али ни трећи пут наш штопер не погађа.

21′ Рендулић је два пута у свега два минута могао да буде стрелац, након одличних центаршутева Бабунског, али је оба пута пребацио гол.

19′ Полетановић је пробао са неких десет метара, изблокиран је, а Мирковић некако интервенише и шаље лопту у корнер.

17′ Бабунски шутира са 20-ак метара, али његов ударац завршава преко гола.

5′ Мудрински и Милић су покушали у истом нападу, али је лопта завршила код Манојловића.

3′ Прва непријатна ситуација пред голом Звезде, али нема гола.

Повезане вести

22 comments

Zvezda šampion окт 23, 2016 at 22:21

Bravo Petko, samo puni, kad ne možete da date gol, ti trpaj u svoju mrežu!!!

Reply
milos окт 22, 2016 at 20:51

Ali ljudi, Petkovic je u soku sto igra vec nekoliko utakmica za redom ahahahaha. Ovim promisljenim potezom je hteo da natera Grofa da ga izbaci. le Talek je pokazao da moze samo stopera da igra i to umesto ovog cuvenog Kraljevcana koga mi je muka vise da gledam. O Boze, zasto mi imamo tu nesrecu sa kapitenima: slavoljubom, tutorom i lanetom?!?!?!? Stranci sigurno ne dobijaju te plate koje su na papiru, tu su Grofova i Raosavljeviceva ugradjivanja, jer se iz aviona vidi da oni te pare ne vrede. Naravno i Terza ima svoje igrace poput nesretnog Petkovica kome je cak i bio poziv za reprezentaciju sredio. Onda ludilo sa levim bekomkome ne damo da igra i ako je mladi repreyentativac, a ubijamo talenat Ristica na tom mestu. Na kraju, ovo ne lici ni na sta, ne ovo danas, vec od prvog kola. Nikada se necemo izvuci iz kandzi lopova dok se ne privatizujemo, o tome vec deset godina pricam. I na kraju ce se to i desiti, ali kada budemo u potpunosti upropasceni i prodati za jedan dinar ko moblni telefon, jer tako to Srbi rade, dok ne zviznu o zid. Ali tada ce biti kasno.

Reply
Djole-Jagodina окт 22, 2016 at 19:08

Negde se mora naplatiti.Sve ovo oko pojacanja je sumnjivo.U Zvezdi male plate pa se na drugi nacin naplacuje i to preko menadzera,preko trenera i igraca i ko zna jos kako.Sad je svima jasno da ni jedan stranac sem Donaldsa ne vredi ni pare vise od nasih igraca a imaju plate nekoliko puta vece.Jasno je svima samo neko hoce a neko ne da prizna to.Trenutno Zvezda nema tim za titulu a nema ni igru.Bozovic je izgubio kompas jer dve utakmice nije vezao sa istim sastavom sto je znak da nesto ne stima a ovo je samo pocetak pada.Terzic je mozda i najmanji krivac jer je verovao Grofu i Blazi ali ako ne presece danas sutra ce biti kasno.

Reply
Loki окт 22, 2016 at 19:14

U pravu si Djole… I Terza, ako je faca kao sto se predstavlja, i ako je posten kao sto se predstavlja, i ako mu je Zvezda iznad svega kao sto prtedstavlja, MORA da predlozi Upravnom odboru hitan raskid ugovara sa Grofom i Blazom, MA KOLIKO mu oni bili prijatelji privatno!!! To Terza mora da uradi….AKO JE TO KAKVIM SE PREDSTAVLjA!

Reply
Djole-Jagodina окт 22, 2016 at 22:07

Pitanje je koliko Terza i odlucuje.Bojim se da je on samo marioneta u svemu.Nema prijateljstva u poslu a sve ovo je posao i ako zelimo rezultate onda se mora preseci kad kola krenu nizbrdo.Ovako vec smo gledali i videli ovakve situacije i tesko da ce tu bilo sta moci da se popravi.Mozemo se mi svi sloziti ali uvec ce oni naci nekog ko ce biti uz njih i tako u nedogled

Reply
Loki окт 22, 2016 at 18:52

Kako se zove ovaj Rus sto je trener Spartaka…? Da vidimo da bude nas trener, jer covek sa timom gde svih 11 igraca zajedno imaju manju platu od ovog mucenika Ruiza, igra s nama egal…nereseno..i jos ovaj nas golman skinuo dva, tri zicera Suboticanima… A nasa dva NAJGORA igraca ubedljivo LeTalek i Ruiz… LeTalek niti zatvara ispred sesnaesterca, niti iznosi loptu, niti proigrava…a Ruiz je smejurija> projurio par puta i NE ZNA ni da sutne loptu u okvir gola, ni da centrira, ni da predribla kad je jedan na jedan… Boze me sacuvaj…ko je njih doveo treba biti uhapsen!

Reply
Loki окт 22, 2016 at 19:06

Dacu sam sebi odgovor, to jest dopunu: LeTalek i Ruiz imaju godisnje plate u ovoj jadnoj Srbiji, u finansijski jadnoj Zvezdi, 230.000 i 300.000 evra…Trener Bozovic ima 240.000 evra i to nam jos kao „ucinio“….!!!!???? Jer, on navodno tamo po mordavijskim vukojebinama ima milion dolara…Zato brate Grofe idi tamo gde te cekaju ti milioni i povedu ovu bandu idiota koju si ti doveo u Zvezdu: LeTaleka, Fibela, Kangu, Ruiza i Mucea…Evo, ja i jos jedan moj ortak ce vas odvezemo tamo…3000 km daleko od Beograda…samo nam platite benzin i putarine…ako budemo pri parama ne treba ni to! Idite, uzimajte te vase milione…neznalice jedne pokvarene!

Reply
ivan niksic окт 22, 2016 at 18:41

Bozovicu, bruko i sramoto od trenera, kako te covjece vise nije sramota, neznalice i prevaro trenerska. Na sta lici ova vise crna nego Crvena Zvezda, bivsi prvak Evrope i svijeta, i jos crnje ko je i kako vodi sa klupe. Ovo postaje tragi-komedija, dok ovaj cirkusant i trenerski pajac izigrava dvorsku ludu na konferencijama za stampu sa svojim brdsko-planinskim-ruralnim humorom i napada i vrijedja novinare i zdrav razum, Crvena Zvezda polako ali sigurno tone. Boze, ,,mocni“ Spartak ti je Bozovicu uzeo bodove, Brukooo! Robi vrati se, spasavaj!!!!

Reply
dusan окт 22, 2016 at 17:53

ne valja vec duze vreme. stalno pisem da od pocetka 2016. godine ovo ne lici ni na sta. mislim da imamo previse igraca, da je vreme da se broj smanji na 25. fibel i le talek bi morali da odu, sto se tice mucea ne mogu da verujem da on bas nista ne zna. mislim da je vreme da shvatimo da je realnost neizvesna i teska borba sa olosima za titulu ove godine. nesto se dogadja u klubu sto nije dobro i moramo da se probudimo inace ode sve nizbrdo…

Reply
Vuja NBG окт 22, 2016 at 20:45

Baš tako…loša igra cele 2016-e.

Reply
Црни Грага из Мокрога Луга окт 22, 2016 at 17:39

Добро је па нисмо изгубили! Свака част младом голману Манојловићу који нас је спасио пораза. Ово и јесу домети нашег тима. Не памти се да је неки клуб као Звезда сакупио оволики број странаца и то „с конца и конопца“. Одговор је јасан – да су ваљали па играли би у неком бољем клубу, али сви су ухлебљење нашли у Звезди – сигурној кући за збрињавање и азил! Нико не зна куд и где ово води? Води у Звездин суноврат.

Reply
Ivan окт 22, 2016 at 17:39

Terziću MARŠ iz ZVEZDE, sa tvojom menadžerskom svitom, a ti Grofe i ti se pakuj polako i povedi svoje kombinacije! PRIVATIZACIJA bato, pa da se zna- ko kosi, a ko vodu nosi!

Reply
CIGANIN 74 окт 22, 2016 at 17:12

tumbanje bekova,stopera,veznog reda,napada-celog tima,od derbija je pocelo da placa cenu a danas u Subotici se nadam da se svo to tumbanje i eksperimentisanje naplatilo i da nije vise minut do 12 da se tome stane na put nego da se reaguje pod HITNO!

Pisao sam vec na poluvremenu o LeTaleku a u drugih 45min je samo potvrdio da se sa njim moramo rastati kao i sa Muceom na zimu,takodje pod HITNO!

raduje jedino zelja,borbenost i neka fizicka sprema jer se po onoj oranici izoralo 96min

Ono sto najvise zabrinjava i nije od juce je neuigranost,pogresna postavka a i pogresne izmene u toku meca

to sve ide Grofu na dusu koji vise ne moze da se brani zbog stanja na tabeli jer ono nije isto kao i pre mesec,dva a igra i ekipa sa sve vodjenjem na klupi bez pomaka napred nego samo unazad i to pod HITNO mora da se menja,reaguje

Reply
Bata окт 22, 2016 at 17:07

Terzicu lopove odlazi i sa sobom povedi Mucea , Fibela ,Ruiza i ostala extra placena pojacanja .

Reply
Loki окт 22, 2016 at 18:43

Kakve sad veze Terza ima sa sastavom tima i igrom Zvezde??? Mislim da Terza za ove Migrante koje si pomenuo nije ni cuo dok ih Grof ULTIMATIVNO nije trazio!!!! A to sto nam je Grof uradio sa ovim „pojacanjima“, sto je klasicna trenersko-menadzerska shema, je bezobrazluk bez granica… Eto sad mu Fibel vise nije u kombinaciji za tim, a Grof ga beskicmenjacki forsirao u kvalifikacijama za Evropu i ta Fibel je „ucestvovao“ u primanju svih golova… I kad je Fibel zavrsio posao…ispao je iz svih kombinacija za tim. I koje odgovaran za to sto je Fibel igrao??? Pa, Grof… A ti Bato…nemoj te pale grobari sa tim zvakama: Terza lopov, Terza tvorza…oni ga nikad nisu ni pominjali dok nije dosao u Zvezdu i dok nismo ove godine osvojili titulu…

Reply
Zvezdas od 1958-e окт 22, 2016 at 17:06

Мислим да је време да се нешто мења из корена. Једноставно треба нам нови тренер који ће овај играчки кадар да мало продрмуса и постави на јаче и здравије ноге. Није да те ноге и играчи не постоје. Ту су, пристуни су, али дефинитивно Божовић постаје демагог. Нема игре, нема напретка. Имамо за домаће услове више него врстан играћки кадар. Добри су то момци, али Божовић је лимитиран и не може да из њих извуче оно најбоље. Па шта ако смо испали од Лудогореца и Сасуола. Можда је и боље са оваквим приступом тренера. Глава горе идемо даље. Све је то фудбал. Али са Божовоћем и његовом фудбалском демагогијом нема будућности. Честитам Спартаку на доброј фудбалској представи. Момци су знали шта желе, за разлику од Божовића, као и против Партизана. Сем ако није у питању нека ујдурма у шта не верујем. Поклонио им је победу. Мислим на Партизан. Можда је његова невешта изјава да иде, светло на крају тунела. Ко зна? Време ће показати. Са њим, нема бољитка.

Reply
Vuja NBG окт 22, 2016 at 17:00

Odlazi Božoviću sa svojim promašenim pojačanjima.

Reply
grof окт 22, 2016 at 16:56

Bozovicu vreme je …….odlazi

Reply
ivan окт 22, 2016 at 16:36

Boze koliko smo losi, i koliko nam je ocajna liga.. Jednostavno posle ludogoreca nista nije isto.

Reply
CIGANIN 74 окт 22, 2016 at 15:58

Vec duze vreme sa posebno paznjom pratim LeTalekovu igru,svaki put ocekujem da ce iz nedelje u nedelju biti bolji ali ovo sto pruza od jula do danas je zalosno

Andjelkovic i bez asistencije ubedljivo najbolji u prvih 45min
Poletanovic Petkovic Ruiz i Plavsic borbeni i agilni ,Babunski jos bez uticaja na igru,pozadi duva jer LeTalek ne postoji a Rendulic i Lukovic brze i bolje od ovoga ne mogu

Ocekujem jos 2,3 gola u drugih 45min,3 boda upisati a za dalje videti sta i kako

Reply
Deja окт 22, 2016 at 16:30

I kad na to dodaš krajnje nošalantan pristup igri dobiješ 1:1 , i strahovanje za bodove…

Reply
Deja окт 22, 2016 at 15:39

Poletanovic da malo vise zna, zvali bi ga neznalica 🙂

Reply

Leave a Comment