Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Праведан резултат“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић после утакмице је изјавио да је Спартак заслужено освојио бод.

Звездин тренер је похвалио домаћина на борбености и жељи коју је показао.

Желим да честитам Спартаку јер је после свега виђеног заслужио да остане непоражен. Ми смо имали смо неколико изванредних шанси које нисмо искористили у првом полувремену, могли смо да поведемо и два гола разлике и мирније уђемо у меч, али то нисмо учинили. У другом полувремену смо примили гол после прекида, Спартак се касније повукао и чекао контре, ми смо ризиковали, али нисмо успели да повратимо предност. Мислим да је ово реалан резултат. Идемо даље – рекао је Звездин стратег.

Текст на сајту СД

Повезане вести

8 comments

josif окт 23, 2016 at 14:40

Znaci rezultat i nije neki sada veliki problem.Promasili smo par sansi na pocetku,posebno onaj ,mutavi poletanovic koji veze sa zivotom nema pa jos mu klauzula 600hiljada(odmah nazad u Gent).Veci problem je sto Bozovic ocito nema viziju i ideju kako i sta dalje.Najbolje bi bilo da on ode u decembru zajedno sa Mouceom,Fibelom,Le Talekom i Poletanovicem,da dovedemo nekog zvzdasa za trenera(Zivkovic,Marovic)i da sansu dobijaju Ristic u sredini naravno,Babunski,Racic i Andr.Lukovic da pored Kange,Vijeire,Donalda i Ruiza stasavaju za sledecu sezonu uz to da u januaru pogodimo sa stoperom i polako spremamo za sledece kvalifikacije.Pozz.MKD

Reply
dusan окт 23, 2016 at 21:18

i grof je zvezdas, i bolji je i od zivkovica i od marovica. ako ne dovedemo ozbiljnog trenera dzaba je. a najmanje je bitno da li je zvezdas ili nije

Reply
Zvezdas od 1958-e окт 23, 2016 at 13:53

Па и јесте и није праведан резултат. Како си поставио игру и шта радиш задњих месеци са тимом ово је успех. Нама за домаће првенство не треба ама ни један једини страни играч, а ове које си ти лично са Блажом довео не да нису за Европу, него нису ни за дечије турнире.

Ни један странац не прави разлику. У ствари прави, али штету. Једино ко може да добије прелазну оцену је Доналд и можда, али велико можда Руиз, јер је млад. Остали су табула раза. Дилетенти и аматери. Ово мислим на праве странце, а не играче са екс Југословенских простора.

Па чак ни Вијеира по твом систему игре није више ни за шта, премда има неки квалитет. Уз твој начин рада и можда и неко његово лично не задовољство, он само пропада, а требао је да експлодира.

Него да скратимо ми причу, ај ти полако на одмор, можда Игало због леђа и настави да градиш каријеру кад се опоравиш негде другде са свим овим твојим „ванредним појачањима“ и твојим Блажом. Нама су сасвим добри наши играчи уз ових пар из Македоније и ЦГ, уз евентуално Доналда и Уга.

А сасвим нам је добар и Пижон као тренер, који доказано уме да ради са младим играчима, ако већ не нађемо бољег. Само да нам се не појаве Достанић или онај татин син Јанковић.

Reply
Dejan окт 22, 2016 at 22:53

Odlazi, bre, odlazi! i povedi La Taleka, Moucea, Ruiza…i naravno pijanog pajtosa.

Reply
Djole-Jagodina окт 22, 2016 at 22:14

Grofe ti si najvece razocaranje u Zvezdi sto se mene tice.Verovao sam da ce Zvezda sa tobom ici samo uzlaznom putanjom.Ovako Zvezda nije mrdnula sa mesta od kad si dosao i da se ne zavaravamo proslogodisnjom titulom ono sto svi vidimo nema napredka u igri,u zelji u borbenosti u nijednom aspektu igre.Mislim da si na ekipu preneo lenjost koju si doneo pa tako i izgledamo na terenu.Selektirao si sam ekipu i nijedan pogodak nisi napravio.Ili menjaj nesto u radu ili pomozi Zvezdi da zameni trenera.

Reply
Otpisani101 окт 22, 2016 at 21:48

Moram da priznam da sam bio na strani grofa dugo ali je presao sve granice…niko ne zna zasto zvezda nema najboljih 11 a ne igra u evropi…tumbanje tima na svakoj utakmici je kaznjeno u subotici…babunski ili udje pri kraju utakmice ili je prvi zamenjen…pa decko psihicki ne moze da igra a mouce igrao i igrao i igrao a nije pokazao nista…igra u subotici je bila seljacka,duga na sikimica-jadno i bedno…grofe ili se urazumi ili dovidjenja…

Reply
Vuja NBG окт 22, 2016 at 20:48

Kako ti reče onom novinaru,da je Mojkovačko g.v.d. ??? Nije on,no ti si !!! Ajd u lijepu tvoju dedovinu.

Reply
Mississauga окт 22, 2016 at 19:40

Nesposobnjakovicu odlazi !!!

Reply

Leave a Comment