Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Ово је жива игра и ми смо људи

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић истакао је после тријумфа над Игокеом да ће због згуснутог распореда бити пуно осцилација, али да су најважније победе.

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су шести узастопни тријумф у АБА лиги. Није било лако, али је побеђена Игокеа резултатом 68:66. Звезда је одиграла одлично прво полувреме и нешто слабије друго, али када је карактер био на испиту црвено-бели ни овог пута нису затајили. То је истакао и Немања Дангубић који је меч завршио са девет поена.

Честитам Игокеи на одличној утакмици. Очекивали смо тежак меч. Отворили смо веома добро утакмицу, али у наставку нисмо играли како треба. Противник је то искористио и увео нас у неизвестан меч. Ипак, показали смо карактер и на крају успели да дођемо до победе – рекао је Дангубић.

Након излагања бека Црвене звезде мтс своје виђење утакмице изнео је Дејан Радоњић.

И у најави смо рекли да нас чека тежак меч и постојао је одређени низ разлога зашто сам тако сматрао. Овај меч указује на то шта нас чека у наредном периоду. Утакмица је на старту била веома добра. Били смо одлични у одбрани и растрчани – на кратко је застао Радоњић, а потом додао:

Већ у другој четвртини је наговештавало да ћемо имати проблеме. Почетак трећег периода није био нападачки како треба и како смо навикли. Игокеа је то искористила. Одбрана је била добра, не могу да кажем да није, али нисмо успевали из ње да дођемо до неких лаких поена. Ушли смо у неизвестан меч и победили. Пре меча сам тражио од играча само да победимо и ми смо то остварили. Биће пуно оваквих мечева, а ја се надам да ће завршнице бити исте – у смислу победа – рекао је тренер црвено-белих.

Нема пуно времена за одмор, екипа већ у понедељак увече првим тренингом у „Комбанк Арени“ почиње припреме за велику утакмицу са Барселоном.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dusan окт 25, 2016 at 11:02

floskule da smo mi zivi ljudi ili nismo ne pomazu. ono sto se tebi stalno ponavlja to su neshvatljivi padovi u napadu i periodi nemoci u kome ne moze da se izgradi pozicija za sut bilo kome nego se siluje i ekipa izgleda kao da se nikada pre nisu sastali. ne moze tebi da se pripise to sto neko promasuje otvorene suteve, ali moze to sto ne postoji plan kako da se dodje do otvorenog suta za simona, guduru, dangubica ili bjelicu. to je problem

Reply

Leave a Comment